ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αλεξία: Σχολιάζει τη σύγκριση με την Χριστιάνα και την εκπομπή της Ευριπίδου

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Όσα αποκάλυψε σε συνένετευξή της στο Beautiful People

    Όσα αποκάλυψε σε συνένετευξή της στο Beautiful People

Στην πιο ανατρεπτική φωτογράφισή της, η παρουσιάστρια, σαν σταρ άλλης δεκαετίας, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και μας λέει όλη την αλήθεια για τη μετακίνησή της από το απογευματινό στην πρωινή ζώνη του Megaone, μας μιλά για την Αριστοτέλους, ενώ αποκαλύπτει τι της έμαθε η τηλεόραση.

συνέντευξη στην Νατάσα Αλεξάνδρου για το Beautiful People

 

Θέλω να μου πεις, με το που πας στην υπεραγορά για να ψωνίσεις, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου λέει ο κόσμος;

Τον τελευταίο καιρό, με ρωτάνε αν έχω μετανιώσει που έφυγα από το ΡΙΚ!

Για πες, έχεις μετανιώσει;

Φυσικά και όχι, τουλάχιστον όχι για την ώρα. Η αλήθεια είναι ότι την απόφαση την πήρα μετά από ώριμη σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη και τα ρίσκα που έπαιρνα. Θα φανεί, λοιπόν, στην πορεία.

Δύο μήνες μετά και από την απογευματινή ζώνη, σε μετέφεραν στην πρωινή. Πώς ένιωσες όταν σου ανακοινώθηκε αυτή η αλλαγή;

Στην αρχή, η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πως είχα αποτύχει σ' αυτό που μου δόθηκε να κάνω. Μετά, συνειδητοποίησα ότι η πρωινή εκπομπή μου ταιριάζει πολύ περισσότερο, από πλευράς θεματολογίας τουλάχιστον.

 Σε ενημέρωσαν γιατί έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή;

Φυσικά, ήταν μια εισήγηση- απόφαση από τη διεύθυνση του καναλιού, η οποία με βρήκε απόλυτα σύμφωνη. Με κάλεσαν και ρώτησαν τη γνώμη μου για το πώς θα μου φαινόταν αν πήγαινα στην πρωινή, αντί στην απογευματινή ζώνη. Σίγουρα, η δουλειά είναι δουλειά και είναι κάτι που προσωπικά το προτιμώ, γιατί μετά το μεσημέρι πλέον έχω το χρόνο που χρειάζομαι για να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, όντας μάνα δύο αγοριών και μονογονιός.

 Νιώθεις ότι σου πάει καλύτερα το πρωινό; Αν ναι, γιατί;

Ναι, στην πρωινή εκπομπή είμαι πιο... ο εαυτός μου. Δεν έχω περιορισμούς ως προς τη θεματολογία, γιατί το πρωί η εκπομπή καταπιάνεται κυρίως με θέματα τα οποία ως επί το πλείστον αφορούν όλους μας, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι κοινωνικού περιεχομένου και θέματα που ενδιαφέρουν κι εμένα προσωπικά. Το απογευματινό ήταν περισσότερο πάνω στο κομμάτι των celebrities. Όσον αφορά στο ντύσιμο είμαι και εκεί ο εαυτός μου, μιας και επιλέγω να φοράω πιο casual κομμάτια, ενώ πολλές φορές, για τις ανάγκες της εκπομπής θα με δείτε και με αθλητικά, κάτι που στο απογευματινό δεν θα μπορούσα να κάνω.

 Είσαι πρωινός τύπος;

Ευτυχώς ναι, καθημερινώς πήγαινα (πράγμα που φυσικά δεν μπορώ να κάνω τώρα) στη θάλασσα από τις 7 το πρωί.

 Παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης; Σε αγχώνουν;

Φυσικά και τα παρακολουθώ. Όχι δεν με αγχώνουν ιδιαίτερα. Τα νούμερα σε βοηθάνε να γίνεσαι καλύτερος και να καταλαβαίνεις (στο περίπου πάντα) τι θέλει ο κόσμος. Τουλάχιστον έτσι λειτουργούν σε μένα.

 Και στο σχολείο; Οι συμμαθητές των παιδιών; Είδες αλλαγές στη συμπεριφορά τους; Τι είναι αυτό που σου λένε;

Τα παιδιά μου δεν έχουν αλλάξεισυμπεριφορά και ούτε πρόκειται πιστεύω,μιας και αντιμετωπίζουν τη δουλειά μου σαν μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Τώραγια το τι τους λένε, ο μικρός μου λέει πως οι συμμαθητές του παρακολουθούν την εκπομπή και πως τους αρέσει. Για τον μεγάλο δεν μπορώ να πω και πολλά, μιας και είναι 1η Λυκείου και γνωρίζοντας τον Λούη, πιστεύω ότι δεν έχει πει σε κανέναν ποια είναι η μαμά του!

Όταν έκανες απογευματινό αναπόφευκτα υπήρξε σύγκριση με τη Χριστιάνα, τηνοποία αντικατέστησες. Πώς το ένιωσες αυτό;

Εγώ, προσωπικά, δεν ένιωσα ποτέ αυτή τη σύγκριση, γιατί πολύ απλά γνωρίζω τη Χριστιάνα προσωπικά, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, και ομολογώ πως είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Μπορεί να το έκαναν κάποιοι τρίτοι. Όταν μου έγινε η πρόταση να αναλάβω την εκπομπή της, δεν αποδέκτηκα την πρόταση για να γίνω αντικαταστάτρια της Χριστιάνας, αλλά στόχος μου ήταν να καλυτερεύσω και να αποκτήσω την πείρα μιας ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής. Για μένα αυτό ήταν πρόκληση και ο στόχος μου ήταν να κάνω την υπέρβαση με τον εαυτό μου.

 Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πώς σου φάνηκε στο απογευματινό;

Δεν κατάφερα ακόμα να παρακολουθήσω όλη την εκπομπή της, είδα μόνο κάποια στιγμιότυπα. Απ’ αυτά που είδα, λοιπόν, μια χαρά μου φάνηκε!


Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)