ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

FASHION MEETS HOPE: Ένα μοναδικό fashion show με 4 κορυφαίους σχεδιαστές


H Folli Follie παρουσιάζει το Fashion Meets Hope, με σκοπό την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, ο οποίος μέσα από το πολύτιμο έργο του πολεμά τον καρκίνο και προφέρει ελπίδα και ανακούφιση στους καρκινοπαθείς και στις οικογένειες τους.

Στο fashion show θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες των Adam Zohar, Anice by Αννα Φάκα, Gregory Morfi και ZS by Ζωή Σοφοκλέους. Τις συλλογές θα συνοδεύσουν κοσμήματα και τσάντες Folli Follie ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά θα επιμεληθούν η Shiseido και η Kevin Murphy αντίστοιχα . Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Νικόλας Ιωαννίδης .

Τα καθαρά έσοδα από κάθε εισιτήριο θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερα την προσπάθεια του συνδέσμου να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε κάθε καρκινοπαθή.

Τα εισιτήρια πωλούνται στα καταστήματα Folli Follie Λευκωσίας και στα γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Τιμή Εισιτηρίου: €30.

Χορηγοί: Abacus, PQS Accountants, RCB, Shiseido, Kevin Murphy, Shoebox, Audi, Digital Minds, Nicosia Dance Center, Events by Lily, Mint Event Finds, Valentino Papaconstantinou Storytelling cinematography, Odiovibe, Le Beau by Print Xpress, Levart, Pandora Catering, Swordfish.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο fashionmeetshope.com και στο τηλέφωνο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, 22 446222.


Tags: audi terminal, fashion meets hope