ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο κατάστημα Nee Makeup Milano


  • Η διεθνώς αναγνωρισμένη και δημοφιλής εταιρεία στο μακιγιάζ, αντικατοπτρίζει την κομψότητα και την ομορφιά της γυναικείας φύσης.

    Η διεθνώς αναγνωρισμένη και δημοφιλής εταιρεία στο μακιγιάζ, αντικατοπτρίζει την κομψότητα και την ομορφιά της γυναικείας φύσης.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη και δημοφιλής εταιρεία στο μακιγιάζ, αντικατοπτρίζει την κομψότητα και την ομορφιά της γυναικείας φύσης. Με προσοχή στις λεπτομέρειες, στους συνδυασμούς χρωμάτων και με απαλή υφή: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της γοητείας των Nee Make Up Milano.

Δημιουργήθηκε πριν 16 χρόνια, μια σειρά η οποία χρησιμοποιείται και προορίζεται για τους σπουδαιότερους make-up artists. Η ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει γρήγορα της διεύρυναν τους ορίζοντες στους χώρους της ομορφιάς, τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια. Η σειρά της Nee Make Up Milano είναι σήμερα μια από τις σπουδαιότερες για τους make-up artist όσο και για τις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους.

H Nee Make Up είναι μια πλήρης επαγγελματική σειρά προϊόντων μακιγιάζ, και απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους πελάτες. Σε διεθνές επίπεδο η nee Make Up διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα, την μοναδική υφή των καλλυντικών, την καινοτομία, την συνεχή ανάπτυξη και έρευνα των πρώτων υλών/δραστικών συστατικών και τις πολυτελείς συσκευασίες της.

 

Η Nee Make Up Milano με όλα αυτά που διαθέτει άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο στην Λεοφώρο Αρχ. Μακαρίου 3, (Shop 4) 1070 στη Λευκωσία.

ΤΗΛ. 22 318418
FACEBOOK.COM/NEWU.NEE


Tags: Nee Makeup Milano

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)