ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τζώρτζια Αντωνίου «Ήμουν σίγουρη ότι θα ήμουν στην πεντάδα»


Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στο Beautiful People

Έφτασες στην πηγή, ωστόσο δεν κατάφερες να πιεις νερό. Ποια τα συναισθήματα σου που αποχώρησες από το Next Top Model 2, ενώ ήσουν στη τελική ευθεία να βγεις νικήτρια;
Έφτασα πολύ κοντά στη νίκη. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν περίμενα ότι θα αποχωρούσα τη συγκεκριμένη στιγμή. Είχα δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εκεί που έφτασα και περίμενα ότι θα ήμουν στην τελική πεντάδα, σύμφωνα πάντα με τα σχόλια που μου έκαναν όλοι μέσα στο παιχνίδι.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε για την αποχώρησή σου;
Πιστεύω ότι με αδίκησαν. Η φωτογραφία μου δεν ήταν τόσο κακή, ώστε να μου δείξουν την έξοδο. Τη συγκεκριμένη μέρα υπήρχαν κοπέλες που άκουσαν πολύ αρνητικά σχόλια για τη φωτογράφησή τους, οπότε κι εγώ δεν περίμενα ότι θα φύγω σε αυτό το live. Λυπήθηκα πάρα πολύ, γιατί πιστεύω ότι η φωτογραφία μου δεν ήταν η χειρότερη. Ωστόσο κρατάω τις θετικές στιγμές στο παιχνίδι. Έζησα αρκετές εμπειρίες όλο αυτό το διάστημα, που θα με βοηθήσουν στη μετέπειτα πορεία μου στον χώρο. 


Πώς ήταν η επόμενη μέρα που βγήκες από το παιχνίδι;
Το πρώτο πράγμα που μου έλειψε ήταν τα κορίτσια, η καθημερινότητα μας και συγκεκριμένα ο χαβαλές που κάναμε κατά το πρωινό μας ξύπνημα. Ξυπνώντας σε ένα άδειο δωμάτιο ξενοδοχείου, συνειδητοποίησα πόσο μόνη ένιωθα. Σύντομα όμως με τη βοήθεια της οικογένειας μου αισθάνθηκα πως τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως είναι η αρχή για το ξεκίνημα της καριέρας μου στον χώρο της μόδας. Πιστεύω στον εαυτό μου, στις δυνατότητές μου και είμαι σίγουρη ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχω τους στόχους μου.


Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια και γιατί;
Για τη μεγάλη νικήτρια είμαι μεταξύ της Έλενας και της Ιωάννας, αν και κατά βάθος θα ήθελα να ήταν η Ευαγγελία, γιατί έχει εμπειρία, δουλεύει σκληρά και πιστεύω ότι της αξίζει.

Μετάνιωσες ποτέ που έλαβες μέρος σε ένα τέτοιο  παιχνίδι;
Με τίποτα, για μένα ήταν κάτι μοναδικό, μια εμπειρία ζωής που μέσα από αυτή πήρα πολλά.


Ποια ήταν η σχέση σου με τις υπόλοιπες μέσα στο σπίτι; Με ποια δέθηκες περισσότερο;
Γενικά, με όλες τις κοπέλες είχα πάρα πολύ καλές σχέσεις. Η φιλία μας με τα κορίτσια συνεχίζεται και εκτός παιχνιδιού. Δέθηκα όμως περισσότερο με την Ευαγγελία.

Υπήρχαν αντιζηλίες στο σπίτι;
Με τόσες γυναίκες μαζεμένες σε ένα σπίτι, είναι λογικό να υπάρχουν συνεχώς αντιζηλίες, πράγμα όμως που δεν ένιωσα να επηρεάζει εμένα σαν Τζώρτζια.


Πώς σου φάνηκαν οι δοκιμασίες;
Κάθε δοκιμασία ήταν και μια πρόκληση, που μου έδινε την ευκαιρία να αναδείξω τις δυνατότητές μου.

 
Λένε ότι το φετινό Next Top Model έχει πολύ χαμηλότερο επίπεδο από πλευράς μοντέλων. Τι πιστεύεις;
Διαφωνώ, γιατί πιστεύω πως το φετινό Next Top Model είναι καλύτερο από όλες τις πλευρές.  

 
Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι;
Πάντα ήμουν φαν του Next Top Model. παρακολουθούσα όλα τα Next Top Model που γίνονταν στο εξωτερικό και είχα βάλει σαν στόχο κάποια μέρα να λάβω και εγώ μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η συμμετοχή μου φέτος ήταν κάτι που ήθελα να κάνω και πέρσι, αλλά πίστευα ότι θα ήταν καλύτερα να τελειώσω το σχολείο.


Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου από την κριτική επιτροπή και γιατί;
Οι δύο πιο αυστηροί κριτές ήταν η κα Τζένη Μπαλατσινού και ο κ.  Χριστόφορος Κοτέντος, δύο άτομα που πίστεψαν σε μένα και έδειξαν ενδιαφέρον για την εξέλιξή μου μέσα στο παιχνίδι. Αν και οι κριτικές τους ήταν σκληρές, εντούτοις εμένα με πείσμωσαν να συνεχίσω για το καλύτερο αποτέλεσμα. 


Ποια η σχέση σας με τη Βίκυ Καγιά; Ήταν κοντά σας καθόλη τη διάρκεια του reality;
Δυστυχώς δεν περνούσαμε πολύ χρόνο με τη Βίκυ, αλλά τις στιγμές που ήταν κοντά μας, μας στήριζε ψυχικά, μας έδινε θάρρος και πολύτιμες συμβουλές.


Τι θα σου μείνει αξέχαστο απ’ όλο αυτό το «ταξίδι»;
Αξέχαστες θα μου μείνουν οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις που έζησα και ειδικά η έκπληξη που μου έκαναν τη μέρα των γενεθλίων μου. Μέσα στο παιχνίδι φυσικά είχα την τιμή να γνωρίσω και πολύ σπουδαίους ανθρώπους από τον χώρο της μόδας.


Πιστεύεις ότι θα σου ανοικτούν πόρτες, μόνο και μόνο επειδή έλαβες μέρος στο Next Top Model;
Το Next Top Model είναι το έναυσμα για το ξεκίνημα της καριέρας μου, έχω πάρει πολλά εφόδια και νιώθω έτοιμη να αντεπεξέλθω σε αυτό το επάγγελμα.


Τι σε οδήγησε να κάνεις αλλαγή στο look σου; Δεν θα ήταν πιο σωστό να παραμείνεις όπως σε είχε γνωρίσει ο κόσμος από την τηλεόραση;
Αυτό το look πιστεύω αρμόζει καλύτερα στην εικόνα που θέλω να έχω για να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Μάλιστα δεν έγινε τυχαία, αλλά μετά από παρότρυνση σημαντικών ανθρώπων της μόδας και ήταν κάτι το οποίο με έβρισκε σύμφωνη.


Ακούστηκε ότι η περσινή νικήτρια, η Σεράινα, πάσχει από κατάθλιψη, επειδή δεν βρίσκει δουλειά. Την έχεις γνωρίσει; Ποια η δική σου θέση;
Τη Σεράινα πολύ λίγο την έχω δει και συγκεκριμένα σε μια δοκιμασία. Μου φάνηκε χαρούμενος άνθρωπος και δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο.


Tags: People, Next top model, Τζώρτζια Αντωνίου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)