ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μάριος Φραγκούλης – Γιώργος Περρής: ''ΚΙΒΩΤΟΣ''


19 & 20 Nοεμβρίου στο ανακαινισμένο Παττίχειο
21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσουν στη Κύπρο τρείς συναυλίες με τις μεγάλες τους επιτυχίες και τη νέα δισκογραφική τους δουλειά αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, τη «Κιβωτό».

Με την «Κιβωτό», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στον κόσμο συναυλίες που θα σιγοψιθυρίζει από την αρχή ως το τέλος, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα σκεφτεί διαφορετικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέψει στα θαύματα.


Οι συναυλίες αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον μιας και παρουσιάζουν στο
κοινό τα ωραιότερα και σημαντικότερα Ελληνικά τραγούδια των δεκαετιών 80 και 90, φερμένα μαγικά αλλά και ουσιαστικά στο σήμερα με νέες ενορχηστρώσεις.
Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, έρχονται ξανά στον παρόντα χρόνο με μία φρέσκια, σύγχρονη ματιά. Θα παρουσιάσουν βέβαια και πολλές επιτυχίες από το διεθνές ρεπερτόριο και από τα γνωστότερα musical.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής. Με την «Κιβωτό», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στον κόσμο συναυλίες που θα σιγοψιθυρίζει από την αρχή ως το τέλος, θα ερωτευτεί, θα ονειρευτεί, θα σκεφτεί διαφορετικά, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και θα πιστέψει στα θαύματα.

Εισιτήρια προπωλούνται:
Για τη Συναυλία Λεμεσού
Ταμείο Παττιχείου Θεάτρου Τηλ: 25 3777277 ηλεκτρονικά
www.soldOutTickets.com.cy

Για τη συναυλία της Λευκωσίας
www.tickethour.com.cy Tηλ: 77 77 70 40

 

Πληροφορίες 25 37 28 55