ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ο ρόλος έκπληξη στα Mad Music Awards Cyprus

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Τι ετοιμάζει;

    Τι ετοιμάζει;

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στα Mad Music Awards Cyprus by Cytamobile Vodafone, που θα πραγματοποιηθούν στις 16 Νοεμβρίου στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία. 

Σε συνέντευξή της στο Beautiful People μίλησε για το ρόλο έκπληξη στα βραβεία και το πόσο έτοιμη είναι να ανέβει στο stage! 

 

Καταφέρνεις πάντα να μας εκπλήσσεις. Αυτό θα κάνεις και στις 16 του μήνα στα MAD Music Awards 2016 by Cytamobile;

Μ’ αρέσει να δοκιμάζω, να μεταμορφώνομαι και η αλήθεια είναι ότι προετοιμάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκπληξη για τις 16 Νοεμβρίου.

Μπορείς να μας προϊδεάσεις για το ρόλο έκπληξη σου στη σκηνή;

Στη σκηνή θα δείτε μια διαφορετική Κωνσταντίνα και κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Ένα μικρό δείγμα είχα δείξει στην έναρξη του Star Κύπρος 2016. Υπόσχομαι αυτό να το εξελίξω τη βραδιά των βραβείων και το αποτέλεσμα να είναι πιο… mad! 

Πώς προέκυψε αλήθεια η εν λόγω συνεργασία με το mad;

Ο… δαιμόνιος κύριος Τάσος Τρύφωνος με παρέσυρε με τις ιδέες του. Eπειδή μ’ αρέσουν οι προκλήσεις, «δώσαμε» τα χέρια, σχετικά εύκολα.

Ασχολήθηκες ποτέ ξανά με το χορό και το τραγούδι; Πάντα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου; 

Ανέκαθεν λάτρευα το χορό και πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη πρόκληση θα ανταποκριθώ αρκετά καλά. Το τραγούδι, επίσης, μου αρέσει και δεν σας κρύβω πως στο παρελθόν έκανα κάποια δοκιμαστικά με έναν φίλο. Αλλά ως εκεί. Θεωρώ ότι δεν έχω αρκετά καλή φωνή για να ασχοληθώ.

Δεν σε φοβίζει η σκηνή, τα φώτα, ο κόσμος;

Τα σκεφτομαι, αλλά δεν με φοβίζει, όχι. Πιστεύω ότι με καλή προετοιμασία και αφοσίωση όλα γίνονται πιο απλά απ ό,τι τα φανταζόμαστε. Σκοπός μου είναι, άλλωστε, να απολαύσω κάθε στιγμή. Ελπίζω το ίδιο και για τον κόσμο.

Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά σου. Το νιώθεις;

Αυτό θέλω να το απαντήσω στο τέλος της χρονιάς. Σίγουρα έχω πολλές υποχρεώσεις, ειδικά στην τηλεόραση, και αυτό σημαίνει αρκετή προβολή. Θέλω, όμως, να έχω διάρκεια και επιτυχία και αυτό θα φάνει στην πορεία, είναι πολύ νωρίς ακόμη!