ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο ντεμακιγιάζ μέσα στο ντους από τη NIVEA

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Τώρα το ντεμακιγιάζ μεταφέρεται μέσα στο ντους

    Τώρα το ντεμακιγιάζ μεταφέρεται μέσα στο ντους

Η NIVEA καινοτομεί και κάνει το ντεμακιγιάζ παιχνίδι!
Πείτε #AntioPandaEyes

Γυρνάτε σπίτι μετά από μια μεγάλη και κουραστική μέρα στη δουλειά ή από μια έξοδο με φίλους. Το μόνο που σκέφτεστε είναι ένα ζεστό ντους και την αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης που σας προσφέρει. Μόνο που το μακιγιάζ σας… «αντιστέκεται» και παραμένει εκεί, χωρίς πρόθεση να φύγει, με αποτέλεσμα τα μάτια σας να αποκτούν ένα μαύρο περίγραμμα, που οφείλεται κυρίως στη μάσκαρα. Και τότε τα μάτια σας θυμίζουν αυτά ενός… panda!

Η NIVEA παρουσιάζει τη νέα της καινοτομία που θα σας κάνει να πείτε «Αντίο Panda Eyes»… μια και καλή! Το νέο Nτεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA αποτελεί έναν πρωτοποριακό και εύκολο τρόπο να καθαρίσετε το πρόσωπό σας και να αφαιρέσετε αποτελεσματικά το make up χωρίς να χρησιμοποιήσετε βαμβάκι. Πρόκειται για μία νέα πρόταση που θα αλλάξει την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού για πάντα!

Τώρα το ντεμακιγιάζ μεταφέρεται μέσα στο ντους
Γνωρίζατε ότι 68% των γυναικών αφαιρούν το μακιγιάζ μέσα στο ντους χωρίς εξειδικευμένα προϊόντα; Στην ανάγκη να υπάρξει ένα αποτελεσματικό κι εύκολο στη χρήση προϊόν που μεταφέρει τη διαδικασία καθαρισμού εντός του ντους απάντησε η NIVEA με το Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους. Αποτελεσματικό και γρήγορο ντεμακιγιάζ, χωρίς το επίμονο τρίψιμο στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και χωρίς να μένουν υπολείμματα!

Πείτε «Αντίο Panda Eyes» σε τρία μόλις βήματα!
Το νέο προϊόν Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA αφαιρεί το μακιγιάζ σας μέσα στο ντους σε τρία μόλις βήματα:
Εφαρμόστε το προϊόν στη στο πρόσωπο, ξεκινώντας από την περιοχή των ματιών, και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις πάνω και γύρω από τα μάτια. Συνεχίστε μέχρι το μακιγιάζ και η μάσκαρα να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το προϊόν στα χείλη και στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό κάτω από το ντους!

Βγείτε από το ντους έτοιμες, καθώς το μακιγιάζ έχει αφαιρεθεί, αφήνοντας το πρόσωπό σας καθαρό και απαλό.

Το Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA είναι ιδανικό ακόμα και για αδιάβροχα καλλυντικά, ενώ για έντονο μακιγιάζ προτείνεται η παραπάνω διαδικασία να επαναληφθεί.

Πρωτοποριακή σύσταση που συνδυάζει δύο τεχνολογίες
Η σύνθεση του NIVEA ντεμακιγιάζ μέσα στο ντους, περιέχει την καινοτομική τεχνολογία Bigel, η οποία συνδυάζει hydrogel και oleogel που χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματική διάσπαση των μορίων του μακιγιάζ, αλλά και για την απομάκρυνση ρύπων, παγιδεύοντάς τα και στη συνέχεια απομακρύνοντας τα από την επιδερμίδα μας, αφήνοντας το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών καθαρή και απαλή.
Επειδή οι διαφορετικοί τύποι επιδερμίδων απαιτούν διαφορετική φροντίδα, το νέο προϊόν κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σχετικά με την Beiersdorf AG
Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG έχει έδρα το Αμβούργο στην Γερμανία και απασχολεί περίπου 17.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Οι πωλήσεις το 2014 έφθασαν τα 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ και η εταιρία είναι εισηγμένη στο DAX. Η Nivea, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι Eucerin, La Prairie, Liposan και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

 


Tags: ντεμακιγιάζ, ομορφιά, #AntioPandaEyes

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)