ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε το νέο άρωμα My Burberry


  • Ίσως να είστε η μία από τις τυχερές

    Ίσως να είστε η μία από τις τυχερές

Aριάνα Χαριλάου, Λευκωσία
Ευαγγελία Πέτρου, Λευκωσία
Γεωργία Σάββα, Λάρνακα
Γιώργος Κίκας, Λεμεσός
Νικολέττα Ψηλογένη, Λευκωσία

Το άρωμα
Εν μέσω επικείμενης καταιγίδας, το My Burberry Black επιστρέφει στους κήπους του Λονδίνου, όπου η δυνατή βροχή αντιπαρατίθεται έντονα με τους ζεστούς και γοητευτικούς τόνους λουλουδιών. Το άρωμα αντικατοπτρίζει το αισθησιακό άγγιγμα της μαύρης γκαμπαρντίνας Burberry σε γυμνό δέρμα. Συνδυάζει τη ευωδία του ηλιόλουστου άνθους γιασεμιού με νέκταρ ροδάκινου και τόνους τριαντάφυλλου. Η χαρακτηριστική νότα τριαντάφυλλου στην καρδιά του My Burberry Black αποκτά μια γλυκιά και δελεαστική καραμελωμένη χροιά, ενώ το πατσουλί σε πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα ολοκληρώνει το άρωμα, αναδίδοντας μια μεστή και σαγηνευτική ευωδία.

Οι νότες
Νότες κορυφής: άνθος γιασεμιού
Νότες καρδιάς: καραμελωμένο τριαντάφυλλο και νέκταρ ροδάκινου
Νότες βάσης: κεχριμπαρένιο πατσουλί

Το άρωμα είναι συσκευασμένο σε γυάλινο μπουκάλι πλούσιου κεχριμπαρένιου χρώματος, το οποίο αντανακλά στο σχεδιασμό του τις λεπτομέρειες της μαύρης γκαμπαρντίνας Herritage της Burberry. Το σκούρο κεράτινο καπάκι θυμίζει τα χαρακτηριστικά κουμπιά της καμπαρντίνας, ενώ ο αγγλικός, δεμένος στο χέρι κόμπος σε μαύρο χρώμα, μια δημιουργία προερχόμενη από το Castleford του Yorkshire, αποτίει φόρο τιμής στο ένδυμα που εφηύρε ο Thomas Burberry περισσότερα από 10 χρόνια πριν.

Το μπουκάλι φιλοξενείται σε κουτί μαύρου χρώματος, με υφή εμπνευσμένη από την γκαμπαρντίνα και έναν εντυπωσιακό χρυσό κόμπο.

 


Tags: εύκολος, διαγωνισμός, ομορφιά, άρωμα, My Burberry

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ