ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ραμόνα Φίλιπ: ''Με εκπλήσσει ο εαυτός μου στην τηλεόραση''

newsroom must


  • Ανανεωμένη και παραγωγική περίοδο διανύει η σχεδιάστρια που εκτός από τη νέα της συλλογή πρόσφατα έγινε πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική διαφήμιση.

    Ανανεωμένη και παραγωγική περίοδο διανύει η σχεδιάστρια που εκτός από τη νέα της συλλογή πρόσφατα έγινε πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική διαφήμιση.

  • Τα ταλέντα της δεν περιορίζονται μόνο στο σχέδιο μόδας.

    Τα ταλέντα της δεν περιορίζονται μόνο στο σχέδιο μόδας.

Μαμά, επαγγελματίας, σύζυγος, style icon. Είναι μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή σε θέματα μόδας στο νησί μιας και είναι η «κύπρια» με τους περισσότερους ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τολμά, δοκιμάζει, πειραματίζεται.

Την έχουμε συνηθίσει να ποζάρει και να φωτογραφίζεται στα περιοδικά και στο instagram με τις δικές της δημιουργίες και να παραδίδει μαθήματα κομψότητας με το ανεπιτήδευτο γούστο που τη διακρίνει χρόνια τώρα. Τι και αν είναι από τη Ρουμανία, η Ραμόνα Φίλιπ έχει πολιτογραφηθεί κύπρια με βούλα μιας και έχει γίνει ένα και με τη γλώσσα και με τη νοοτροπία γενικά της χώρας μας.

Πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα είτε μέσω της νέας της συλλογής, είτε λόγω των εμφανίσεων της, αυτή τη φορά ομολογούμε ότι μείναμε άφωνοι με το που την είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση!

Ναι, αυτές τις μέρες η Ραμόνα πρωταγωνιστεί σε κυπριακή διαφήμιση, σχεδιάζει και μας μιλά με σπαστά μεν αλλά πολύ καλά ελληνικά για τη δουλειά της, την έμπνευση και τη δημιουργία διαφημίζοντας γιαούρτι γνωστής εταιρίας. Χαλαρή, πανέμορφη και σωστή επαγγελματίας βγάζει προς τα έξω μια γυναίκα δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, δείχνοντάς μας πως τα ταλέντα της δεν περιορίζονται μόνο στο σχέδιο μόδας.

Ήταν πρόκληση για σένα να πρωταγωνιστήσεις σε μια τηλεοπτική διαφήμιση;
Φυσικά, ήταν μια νέα εμπειρία, κάτι που δεν ξαναέκανα και αφού όλες οι προϋποθέσεις ήταν σωστές, δέχτηκα ευχαρίστως. Εξάλλου, δεν μιλάμε για μια απλή διαφήμιση. Υπήρχε από την αρχή μια ταύτιση του προϊόντος με τη δική μου φιλοσοφία περί υγιεινής διατροφής και μια γενικότερη στάση ζωής που ευνοεί τόσο τη δημιουργία όσο και την ποιότητα στις επιλογές.

Πώς ήταν τα γυρίσματα; Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήθελες;
Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια πολύ καλή ομάδα, που ήταν όλοι τους επαγγελματίες. Το λέω με βεβαιότητα πως αυτός είναι και ο λόγος που όλα κύλησαν ομαλά στα γυρίσματα και περάσαμε τόσο καλά. Και, φυσικά, το γεγονός πως έχουμε ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα, οφείλεται ξανά στον επαγγελματισμό της ομάδας και στο ότι όλα έδεσαν όπως έπρεπε μεταξύ τους. Μου άρεσε το αποτέλεσμα. Μπορώ να πω πως ήταν ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη στην όλη διαδικασία αυτής της συνεργασίας.

Τη διαφήμιση την είδες, πως την είδαν οι δικοί σου άνθρωποι; Τι σχόλια σου έκαναν;
Οι δικοί μου άνθρωποι έχουν συνηθίσει να με βλέπουν να τολμώ νέα πράγματα. Είμαι χαρούμενη που τους άρεσε η διαφήμιση και τα σχόλια τους ήταν όλα θετικά, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Εσένα; Πώς σου... φάνηκες στην τηλεόραση;
Οφείλω να ομολογήσω πως και για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη το τελικό αποτέλεσμα. Περίμενα πως θα γίνει πολύ καλή δουλειά, γιατί όπως ανέφερα, ήδη δούλεψα με μια ομάδα από άψογους επαγγελματίες. Αλλά ακόμα κι έτσι, όταν βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση, δεν παύει να σου προκαλεί έκπληξη.

Εκτός από το γιαούρτι, ποια είναι τα μυστικά της δικής σου ομορφιάς;
Φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ περισσότερο. Γυμνάζομαι, τρέφομαι υγιεινά, δεν ξεχνώ να ενυδατώνω το σώμα μου τόσο με νερό όσο και με τα ανάλογα ενυδατικά προϊόντα ομορφιάς. Ταυτόχρονα, όμως, δεν στερώ από τον εαυτό μου μικρές απολαύσεις. Και αυτό νομίζω είναι το πιο σωστό, να έχουμε ισορροπία χωρίς να το παρακάνουμε σε τίποτα.

Πηγή: Beautiful People


Tags: Ραμόνα Φίλιπ, Ramona Filip, διαφήμιση, news

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)