ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μαρίνα Μανδρή: Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της;

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Όλα όσα αποκάλυψε στο περιοδικό Τηλεώρες!

    Όλα όσα αποκάλυψε στο περιοδικό Τηλεώρες!

Η Μαρίνα Μανδρή ως Ελένη έχει τραβήξει τα βλέμματα στο καθημερινό σήριαλ του Alpha Κύπρου, «Σαν Οικογένεια». Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτεται στο περιοδικό «Τηλώρες» και μιλά για τη συμμετοχή της στη σειρά, την σύμπραξη της με σημαντικούς ηθοποιούς από την Ελλάδα και τα επόμενα σχέδιά της.

Μίλησε μας για το ρόλο σου στο "Σαν οικογένεια"
Η Ελένη είναι ένα νέο κορίτσι ευαίσθητο και ρομαντικό, χαρούμενο και παρορμητικό! Είναι αυθόρμητη, εξωστρεφής και τολμώ να πω πως είναι η εύθυμη νότα της ιστορίας μας. Κι αυτή όπως και τα άλλα παιδιά μεγάλωσε στο ίδρυμα και θέλει πολύ να βρει τη μητέρα της! Βέβαια αυτά που θα ανακαλύψει στην πορεία θα την φέρουν αντιμέτωπη με πτυχές του εαυτού της που ούτε η ίδια δε γνωρίζει ότι κρύβει!

Τι θα δούμε στην συνέχεια του κύκλου ;
Πολλές, πολλές ανατροπές θα δούμε στη συνέχεια του κύκλου! Όσο οι ήρωες πλησιάζουν στην αλήθεια τόσο πιο πολύ απομακρύνονται από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει γι ' αυτούς μέχρι τώρα! Οπότε θα έχει ενδιαφέρον!

Τι σε έκανε να πεις ναι σε αυτή τη σειρά ;
Μα φυσικά το γεγονός ότι παίζεται σε ένα σταθμό που βλέπω κι εγώ πολύ ευχαρίστως στο σπίτι μου!, και αυτό ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να πω το ναι!

Έχεις βρει κοινά σημεία με το χαρακτήρα που υποδύεσαι, την Ελένη;
Αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο! Και τον αγαπώ ακριβώς επειδή δεν έχουμε κοινά σημεία! Έχω να μάθω πολλά από αυτήν, όπως και από κάθε ρόλο μου! Και αυτή είναι η μαγεία της δουλειάς!

Πως αισθάνεσαι που συνεργάζεσαι με εξίσου καταξιωμένους ηθοποιούς από την Ελλάδα ;
Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν συνεργάζομαι με ανθρώπους που επικοινωνώ απ' όπου κι αν κατάγονται και εκνευρίζομαι όταν συμβαίνει το αντίθετο! Τώρα όσον αφορά τους συναδέλφους εξ Ελλάδος, είναι σημαντική αυτή η συνάντηση που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια, γιατί ξαφνικά η δουλεία μας έχει γίνει ένα πολύ ωραίο πεδίο ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων! Είναι σημαντικός αυτός ο διάλογος, μας εξελίσσει, όλους.

Σε αγχώνει η έλευση των ηθοποιών από την Ελλάδα στην Κυπρο;
Να σου πω την αλήθεια η μόνη έλευση που με αγχώνει, είναι αυτή των κατσαρίδων το καλοκαίρι. (γέλια)

Ποιες τηλεοπτικές σειρές εχεις ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν ;
Δεν θα σου πω ψέματα! Αλλά ξεχωρίζω τη σειρά μας το «Σαν οικογένεια»! Κι αυτό προσπαθώ όσο γίνεται να το παρακολουθώ όλο και πιο πολύ, διότι λόγω φόρτου εργασίας κάποιες φορές είναι αδύνατο!

Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωη σου;
Θα σου απαντήσω με μια ερώτηση: Σε ποιού τη ζωή δεν παίζει σημαντικό ρόλο ο έρωτας;

Ποια ειναι τα επόμενα σχέδια σου ;
Εκτός από τα γυρίσματα, αυτήν την περίοδο κάνω πρόβες στο Θέατρο Λέξη, με την κωμωδία του Λέοναρντ Γκερς «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» σε σκηνοθεσία Νίκου Νικολαίδη, με τους Χριστίνα Παυλίδου, Μάριο Δημητρίου και Νικόλα Μπράβο.