ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα πιο σέξι Ιταλικά εσώρουχα και μαγιό είναι ξανά πίσω στην πόλη!


 Η ιταλικη αλυσιδα Yamamay, σε ιταλικα εσώρουχα και μαγιό, επιστρεφει ξανα πισω στην πόλη με νέο κατάστημα στη Λεμεσό, Κύπρος.

Το κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του, από 9:30 πμ το ερχομενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη Λεμεσό στη οδο, Γρίβα Διγενή 92, που καλύπτει 50 τμ. παρουσιάζοντας το πιο σέξι εσώρουχα, σε βασικά ειδη και σε συλλογή μόδας και προτεινοντας κάποιες προτάσεις μόδας για τους άνδρες.

Αυτό το νέο κατάστημα αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα για τα Yamamay: έχει μεταφερθεί πιο κοντά στο κέντρο της πόλης ενισχύοντας έτσι τη θέση της στην κυπριακη αγορά . Το Yamamay είναι βαθιά αποδεκτο στην Κύπρο ανοιγωντας το 2004 ως το πρώτο διεθνές του κατάστημα του που βρισκεται ακριβώς στη Λάρνακα, Ερμού 50Β Street. Σήμερα η αλυσιδα καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το νησί με τα καταστήματα της να βρισκονται στη Λευκωσία, Παραλίμνι, Λάρνακα και τώρα με το νεο του ανανεωμενο καταστημα του στη Λεμεσό.

«Είμαστε πραγματικά πολυ ευτυχείς που ανοιγουμε ξανα με το νέο αυτό το κατάστημα στο όμορφο νησί της Μεσογείου, που αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια της δουλειάς που έχουμε καταφερει αυτα τα τελευταια χρονια. Ταυτόχρονα, το Yamamay στη Λεμεσού, πραγματοποιεί μια μεγάλη ευκαιρία για το Yamamay, ως μία από τις προτεραιότητες της αλυσιδας να αναπτύξει μια σημαντική διεθνή παρουσίαση ", αναφέρει η Δέσπω Χριστοδουλίδου, ιδιοκτήτης της Yamamay franchisees στην Κύπρο. - "Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε αυτό το νέο άνοιγμα, μαζί με τους πελάτες, προσφέροντας μόνο για τις 15 Οκτωμβριου μια αποκλειστική έκπτωση 15% σε όλες τις συλλογές και η οποια θα ισχύει μόνο για το κατάστημα της στη Λεμεσο’».

Ελατε σε αυτή την γιορτή της Yamamay και ανακαλύψετε, τη νεα συλλογή φθινόπωρο / χειμώνας, 2016
Για οποιασδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Δέσπω Χριστοδουλίδου

Λάρνακα τηλ: 24664675
Λευκωσία τηλ: 22447058
Παραλίμνι Τηλ: 23821218
Λεμεσός τηλ: 25321093
FB @YamamayCyprus
despochristodoulidou@gmail.com


Tags: μαγιό, yamamay, παρουσίαση