ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

ΚENZO x H&M: Τα πρώτα looks είναι εδώ και μας έχουν ενθουσιάσει


  • Δείτε εδώ τα πρώτα looks

    Δείτε εδώ τα πρώτα looks

Όπως έχει ανακοινωθεί και μας έχει κάνει πολύ χαρούμενους η νέα συνεργασία της H&M θα έχει την υπογραφή του Kenzo. Ήδη φανταζόμαστε τη ντουλάπα μας γεμάτη με χρώματα και μότιβα, ενώ η ημερομηνία 3 Νοεμβρίου έχει χαρακτεί με μεγάλα γράμματα στο ημερολόγιο μας.

Ο οίκος με τους σχεδιαστές Huberto Leon και Carol Lim στο θρόνο, ακολουθεί τα βήματα ορισμένων από τους πιο σπουδαίους της βιομηχανίας της μόδας, Isabel Marant, Marni, Karl Lagerfeld, Alexander Wang και πιο πρόσφατα του οίκου Balmain -ποιά από εμάς δεν ένιωσε έστω και για μια στιγμή μέλος του Balmain Army- που ένωσαν τις δυνάμεις τους με το high street brand.

 ''Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους τον κόσμο του H&M και του Kenzo, με όλη την δημιοιυργικότητα, τη διασκέδαση και την αγάπη για τη μόδα'', ανέφερε η δημιουργική σύμβουλος της Η&Μ, Ann-Sophie Johansson, η οποία αποκάλυψε πως η συλλογή θα περιλαμβάνει μια αντρική, μια γυναικεία γραμμή καθώς και αξεσουάρ. Tα πρώτα δείγματα από το τι πρόκειται να δούνε είναι εδώ.

Ανυπομονούμε ακόμη πιο πολύ φέτος που όχι απλά θα τα ονειρευτούμε αλλά θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε αφού το κατάστημα H&M στην Λευκωσία θα ανοίξει τις πόρτες του για όλους εμάς τον Σεμπτέβριο.


Tags: KENZO, H&M, Συνεργασία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)