ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Υπεροχή και στις Η.Π.Α. για την Kia Motors!


  • Νούμερο ένα εμπορικό σήμα για την ποιότητα.

    Νούμερο ένα εμπορικό σήμα για την ποιότητα.

Μια φοβερή πρωτιά για την Kia Motors που έχει βαθμολογηθεί νούμερο ένα για την ποιότητα της στη Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) JD Power 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού είναι η πρώτη φορά σε 27 χρόνια που ένα εμπορικό σήμα μη-premium ξεπέρασε τις βαθμολογίες. Η μελέτη IQS αξιολογεί τα σχόλια πελατών 33 διαθέσιμων εμπορικών σημάτων προς πώληση στις ΗΠΑ. Η Kia είχε πολύ καλές επιδόσεις σε όλη την γκάμα των μοντέλων της, εξασφαλίζοντας κορυφαίες αξιολογήσεις για τα μοντέλα Sportage και Soul καθώς και τρεις ψηλές τοποθετήσεις για το Rio, Forte και Sorento.

Τώρα στο 30ο έτος της, η ετήσια Μελέτη IQS J.D. Power αναλύει τις απαντήσεις από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων σε 26 τμήματα. Η βαθμολογία καθορίζεται από τους ιδιοκτήτες μετά από αξιολόγηση της οδηγικής εμπειρίας, του κινητήρα και μετάδοσης των επιδόσεων, καθώς και μέσα από ένα ευρύ φάσμα πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν και αφορούν στην ποιότητα εντός των πρώτων 90 ημερών από την ιδιοκτησία του οχήματος.

"H νούμερο ένα κατάταξη σε ολόκληρο τον κλάδο για την αρχική ποιότητα είναι το αποτέλεσμα μιας δεκαετούς έμφασης στη δεξιοτεχνία και τη συνεχή βελτίωση και αντανακλά τη φωνή των πελατών μας, που είναι η απόλυτη επιβεβαίωση," δήλωσε ο Michael Sprague, γενικός διευθυντής της Kia Motors Αμερικής.

Καθώς οι πωλήσεις της Kia στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί σταθερά τα τελευταία τέσσερα χρόνια για να ξεπεράσουν τις 600.000 μονάδες ετησίως, έτσι έχει και η απόδοση της μάρκας στην αρχική Μελέτη Ποιότητας J.D. Power. Μετά την είσοδό στο συνολικό top 10 για πρώτη φορά το 2013, η Kia κατετάγη δεύτερη στον κλάδο των μη-premium στην Μελέτη IQS το 2015.

Η επιτυχία των πωλήσεων στις ΗΠΑ αντικατοπτρίζεται στην Ευρώπη, όπου η Kia Motors πούλησε 39.445 αυτοκίνητα το Μάιο, που αντιπροσωπεύουν από έτος σε έτος αύξηση του 15,9% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2015. Μέχρι στιγμής φέτος Kia έχει πουλήσει 188.329 αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη, άνοδος 15% - η καλύτερη μέχρι σήμερα - που τοποθετεί την Kia στην πορεία για ρεκόρ πωλήσεων μέσα στο 2016.


Tags: kia motors