ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

O Martin Garrix στις 21 Ιουλίου στο Guaba Beach Bar


Από μικρός ο Martin Garrix το μόνο με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί ήταν ηλεκτρονική μουσική. Αφού έπεισε τους γονείς του να τον στείλουν σε μουσικό σχολείο, αφοσιώθηκε αποκλειστικά σε αυτό και στο πως θα κάνει πραγματικότητα το στόχο του, το να γίνει ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος καλλιτέχνης της σκηνής αυτής.

Μερικά χρόνια, και πολλές ώρες στο studio, μετά η πρώτη του κυκλοφορία Animals κατακλύζει clubs, festivals και ραδιόφωνα σε όλο το πλανήτη εκτοξεύοντας τον την ίδια χρονιά στο Νο.40 των καλύτερων DJs του κόσμου.

Ο ίδιος συνεχίζοντας με τον ίδιο σκοπό και αφοσίωση, συνέχισε, φτάνοντας τώρα να έχει κάνει εκατομμύρια πωλήσεις στο πλανήτη, να είναι ο headliner στα μεγαλύτερα festivals ανά την υφήλιο και να έχει φτάσει στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης των DJs.

Και όλα αυτά πάντα με ένα πολύ ευγενικό χαρακτήρα και δύο πόδια που πατάνε γερά στη γη. Γι’αυτό κιόλας αποφάσισε ότι θα στηρίζει πάντα όσους τον στήριξαν πριν γίνει διάσημος. Όπως το Guaba. Ένα από τα ελάχιστα μέρη που ο ίδιος μετράει ανάμεσα στα αγαπημένα του σε όλο το κόσμο και που πάντα θέλει να επιστρέφει για να παίζει.

Τη Πέμπτη 21 Ιουλίου λοιπόν, έρχεται για άλλη μια φορά για να περάσει ο ίδιος και όλοι οι Guabians μια τελεία νύχτα, για να έχουν να θυμούνται μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.

Εισιτήρια βρίσκονται στο Guaba στη τιμή των €15 μέχρι τις 20 Ιουλίου, €20 στην είσοδο μέχρι τις 22:00 στις 21 Ιουλίου και €25 μετά τις 22:00.

Χορηγός επικοινωνίας: Deejay 93.5
Για πληροφορίες και κρατήσεις:96340000 & 99858535


Tags: martin garrix, guaba