ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 2 κραγιόν La Petite Robe Noire

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκεύη 15 Ιουλίου

    Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκεύη 15 Ιουλίου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε 2 κραγιόν La Petite Robe Noire του οίκου Guerlain.

O διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου και θα κληρωθούν 5 τυχερές.

La Petite Robe Noire
Παρ όλα τα θαυμάσια φορέματα που δημιουργήθηκαν από το Thierry Wasser, κάτι μικρό έλειπε για να αναδείξει τη θηλυκότητα της. Κάτι σκανδαλιάρικο και Παριζιάνικο. Και ξαφνικά της έρχεται μια έμπνευση! Φυσικά αυτό που χρειάζεται είναι ... χρώμα.

Χρώμα όπως κι αυτή: φωτεινό και πλούσιο, φρέσκο και χαρούμενο, απαλό και λαμπερό.
Το κεφάλι της είναι γεμάτο από πολύχρωμα όνειρα, και τρέχει να συναντήσει τον Olivier Echaudemaison, τον Guerlain Make-Up Creative Director.

''Olivier, δημιούργησε μου χρώμα. ''
Εμπνευσμένος από τη χαρούμενη ενέργεια του La Petite Robe Noire, ο Olivier Echaudemaison, Guerlain Make-Up Creative Director, δημιουργεί όχι ένα, αλλά είκοσι φανταστικές αποχρώσεις, επινοεί μοναδικές και αρωματικές υφές έτσι ώστε η κάθε γυναίκα να μπορεί να αλλάξει το look της όποτε επιθυμεί.

ΜΙΑ ΥΦΗ 3 ΣΕ 1

1. Ένα χρώμα που χτίζεται με την εφαρμογή! Ένα στρώμα για ένα φυσικό αποτέλεσμα το πρωί, δύο στρώσεις για ένα καθημερινό σικ αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, και τρία στρώματα για ένα εκλεπτυσμένο, λαμπερό αποτέλεσμα το βράδυ.
2. Αρωματισμένο χρώμα: Ένα νόστιμο άρωμα Fruity Floral εμπνευσμένο από τις νότες καρδιάς του αρώματος La Petite Robe Noire και μια εξαίσια γεύση προσελκύσει φια τρυφερά ή παθιασμένα φιλιά.
3. Εξαιρετικά γυαλιστερό χρώμα: Η επιλογή των χρωστικών ουσιών (αγνές και εξαιρετικά φωτεινές), που στη συνέχεια επικαλύπτονται με ένα ειδική ρητίνη, για να χαρίσουν ένα λαμπερό και λακαριστό αποτέλεσμα.
.

 


Tags: διαγωνσιμός, 2 κραγιόν, La Petite Robe Noire

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ