ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Guaba: Το hotspot της Κύπρου, για ακόμα ένα καλοκαίρι

Νάκης Αντωνίου


Όλοι το γνωρίζουμε. Εδώ και δέκα χρόνια τα καλοκαίρια στην Κύπρο σημαίνουν Guaba, και δικαιολογημένα αφού οι επισκέπτες απολαμβάνουν την καλύτερη μουσική, σε έναν φανταστικό υπαίθριο χώρο με τα πιο δροσιστικά κοκτέιλ και φυσικά, τη θάλασσα στα πόδια σου.

Και η αγάπη μας αυτή τη συμμερίζονται πολλοί άλλοι αφού από το 2010 μπαίνει κάθε χρόνο στα 50 καλύτερα clubs του κόσμου, ξεκινώνταςαπό την 50η θέση (το 2010) και καταλήγοντας στην 13 (το 2014).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Guaba παρουσιάζει τα μεγαλύτερα πάρτι του νησιού και θεματικές μουσικές βραδιές ενώ οι μεγαλύτεροι DJs στον κόσμο έχουν περάσει από τα decks. Φέτος, ο Martin Garrix έρχεται στις 21 Ιουλίου με τον Paul Van Dyk να ακολουθεί στις 24, ο Gareth Emery στις 31, ο Paul Oakenfold στις 7 Αυγούστου και ο Fedde le Grand στις 14 Αυγούστου. Η διασκέδαση όμως δεν περιορίζεται σ’ αυτές τις ημερομηνίες αφού κάθε Κυριακή είναι ένα νέο πάρτι. 

Σύμμαχος του καλύτερου summer club της Κύπρου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον καλύτερο μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό, τον Deejay Radio 93.5.

To Deejay Radio 93.5 αγαπά και στηρίζει την καλή μουσική. Κατ’ ακρίβειαν έχει σαν κανόνα να «αγκαλιάζει» αποκλειστικά και μόνο την καλύτερη μουσική στον κόσμο. Γι’ αυτό, η σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία του με το Guaba μοιάζει ιδανική.

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Το Guaba συνεχίζει δυναμικά για ακόμα ένα καλοκαίρι, έχει την απόλυτη αγάπη του κόσμου και μας το ανταποδίδει όλο και καλύτερα. 


Tags: guaba, beach bar, παραλία, κύπρος, λεμεσός, deejay 93.5