ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H ΜΤΝ αποκαλύπτει τι κάνει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο Μιλάνο


Η ΜΤΝ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook αποκάλυψε για ποιον λόγο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στην Ιταλία, στο σημαντικότερο κέντρο της παγκόσμιας μόδας το Μιλάνο. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι για δεύτερη φορά το πρόσωπο του MTN RUN IN COLOUR της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. 

Η ΜΤΝ αναφέρει στο post της με αποκλειστική φωτογραφία : 

''MTN RUN IN COLOUR. Ετοιμαστείτε…
Το ΜΤΝ RUN IN COLOUR, η διεθνής οργάνωση που περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ή περπάτημα γεμάτο ζωντάνια από χρώματα, κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας και στήριξης σε φιλανθρωπικό σκοπό, επιστρέφει ξανά στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού στις 8 Οκτωβρίου. Φέτος η εκδήλωση θα μεταφέρει μια ασύλληπτα κίτρινη εμπειρία.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου που είναι το κεντρικό πρόσωπο του MTN RUN IN COLOUR βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μιλάνο στα γυρίσματα της τηλεοπτικής διαφήμισης και τη φωτογράφιση του MTN RUN IN COLOUR. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για αποκλειστικές φωτογραφίες από το backstage των γυρισμάτων και της φωτογράφησης.
Colour lovers και φίλοι του MTN RUN IN COLOURS, ελάτε μαζί μας να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία χρωμάτων στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά με καρκίνο.
‪#‎mtnrunincolour‬''

Η πανέμορφη και πασίγνωστη Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης MTN RUN IN COLOUR! Η εκδήλωση φέτος θα μεταφέρει μια ασύλληπτα κίτρινη εμπειρία! Ετοιμαστείτε!

Με την ομάδα του MTN RUN IN COLOUR η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εκπληκτικό Μιλάνο, στα γυρίσματα και την φωτογράφιση του MTN RUN IN COLOUR που διοργανώνεται ξανά στις 8 Οκτωβρίου! Colour-Lovers, ελάτε όλοι, ζήστε μαζί μας την εμπειρία των χρωμάτων και βοηθήστε μας να στηρίξουμε τα παιδιά με καρκίνο!

Μείνετε συντονισμένοι στο #mtnrunincolour γιατί σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης του MTN RUN IN COLOUR.

Το MTN RUN IN COLOUR:

Με σύνθημα Join the fun 2 το MTN RUN IN COLOUR η διεθνής εκδήλωση που περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ή περπάτημα γεμάτα ζωντάνια από χρώματα, κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας και στήριξη σε φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνεται ξανά στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού στις 8 Οκτωβρίου.

Στην πολύχρωμη εκδήλωση MTN RUN IN COLOUR Τρέξε Μέσα στο Χρώμα όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν τρέχοντας ή περπατώντας από τους θαλάμους χρωμάτων με αποτέλεσμα να γίνουν πολύχρωμοι και να ζήσουν την ασύλληπτη εμπειρία του MTN RUN IN COLOUR. Θα απολαύσουν τη διαδρομή χρωμάτων και ένα super μουσικό φεστιβάλ με τον Jimmy D ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο.


Tags: mtn, run in colour, κωνσταντίνα ευριπίδου