ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Ανάπλαση προσώπου: Τι αποτελέσματα έχει;

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς λειτουργεί.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς λειτουργεί.

Με την νέα ενζυμική θεραπεία στο πρόσωπο η ποιότητα του δέρματος επαναφέρεται. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς λειτουργεί.


Πείτε μας τι είναι η ενζυμική θεραπεία.
Η θεραπεία βοηθά στην επαναφορά της ποιότητας του δέρματος με λιγότερο τοξικό απολεπιστικό που απαιτεί λίγο χρόνο και χαμηλότερο κόστος.

Πως λειτουργεί ;
Η ενζυμική θεραπεία είναι σχεδιασμένη για να δουλεύει με την χημεία του δέρματος και όχι εναντίον της. Αφαιρεί με ασφάλεια τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, με στόχο την διέγερση της δημιουργίας νέου δέρματος , την βελτίωση της υφής και την καλύτερη εμφάνισης της επιδερμίδας.

Για ποιους λόγους μπορούμε να εφαρμόσουμε την ενζυμική θεραπεία;
Μπορεί να εφαρμοστεί για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, για πρόωρα σημάδια γήρανσης, για λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ακμή, πανάδες και δυσχρωμίες.

Γιατί χρειαζόμαστε την θεραπεία αυτή;
Η ενζυμική θεραπεία ή αλλιώς το χημικό peeling, είναι μια πολύ δημοφιλής ανά το παγκόσμιο θεραπεία για επαγγελματική φροντίδα του δέρματος. Μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα, την υφή και το χρώμα του δέρματος αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες όπως έγκαυμα, ουλές, φλεγμονή και αποχρωματισμό για αρκετούς μήνες.

Τι διαφορετικό μπορεί να προσφέρει η Advanced Aesthetics;
Στην Advanced Aesthetics όμως δεν χρησιμοποιείται η απλή μέθοδος του χημικού peeling αλλά ένα νέο επαναστατικό χημικό peeling που παρέχει όλα τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει το συνηθισμένο χημικό peeling. Σας κρατά μακριά από κινδύνους που αναγράφονται πιο πάνω και χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Μετά από την θεραπεία πόσες μέρες πρέπει να περάσουν για την επιστροφή στην καθημερινότητά μας;
Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα με το πλεονέκτημα ότι το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Υπάρχει περιορισμός στο φύλο για την θεραπεία;
Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν έχει περιορισμό στο φύλο ή στην ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Τι αποτελέσματα να περιμένουμε;
Συνήθως παρατηρείται εντυπωσιακή βελτίωση μετά από την ολοκλήρωση τριών θεραπειών. Ιδανικές εφαρμογές ανάλογα βέβαια με την αρχική κατάσταση του προσώπου είναι 3 διαδοχικές εφαρμογές με μεσοδιάστημα 1-2 εβδομάδων και ακολούθως οι θεραπείες συντήρησης 2 φορές τον χρόνο.

Υπάρχουν κοκκινίσματα μετά την εφαρμογή;
Αμέσως μετά την ενζυμική θεραπεία το δέρμα σας πιθανόν να είναι λίγο ερεθισμένο εώς καθόλου. Κατά τη περίοδο ανανέωσης του δέρματος είναι φυσιολογικό να το νιώθετε λίγο ξηρό, αφυδατωμένο για 1-2 ημέρες. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε πιο έντονες τις δυσχρωμίες του δέρματος αφού θα είναι πιο επιφανειακές. Όλα αυτά μπορούν αντιμετωπιστούν και να υποχωρήσουν πολύ γρήγορα με ένα σετ περιποίησης που συνιστάται μετά από τέτοιου είδους θεραπείες. Πολύ σημαντικό είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας.


Tags: πλαστικός, υγεία, ομορφιά, σώμα , πρόσωπο, γυναίκα, beauty

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)