ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Mάθετε πώς να αποκτήσετε σφριγηλό δέρμα

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πως μπορούμε να έχουμε σφριγηλό πρόσωπο και σώμα χωρίς επέμβαση, με τη ThermiTight θεραπεία.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πως μπορούμε να έχουμε σφριγηλό πρόσωπο και σώμα χωρίς επέμβαση, με τη ThermiTight θεραπεία.

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πως μπορούμε να έχουμε σφριγηλό πρόσωπο και σώμα χωρίς επέμβαση, με τη ThermiTight θεραπεία.

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν σφριγηλό δέρμα. Πώς μπορεί η θεραπεία Thermitight να μας βοηθήσει να το πετύχουμε;
Το ThermiTight ™ είναι μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση για την σύσφιξη του δέρματος. Χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου κάτω από το δέρμα, η οποία βελτιώνει τη χαλάρωση και εξομαλύνει την υφή.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας αυτής; Σε ποιούς ασθενείς απευθύνεται και σε ποιες περιοχές;
Το ThermiTight είναι η πρώτη αισθητική διαδικασία, η οποία παραδίδει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια κάτω από το δέρμα για να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης. Το ThermiTight είναι ιδανικό για τους ασθενείς που θέλουν περισσότερα αποτελέσματα από μη επεμβατικές διαδικασίες που να πλησιάζουν τα αποτελέσματα της Χειρουργικής Επέμβασης. Είναι πολύ αποτελεσματικό για προβληματικές περιοχές του προσώπου, το λαιμό, την κοιλιά και τους μηρούς. Φυσικά μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος και προσώπου όπου αντιμετωπίζουμε δερματική χαλάρωση ή και εναπόθεση λίπους.

Tι μηχανισμός χρησιμοποιείται για τη Thermitight;
Το σύστημα ThermiRF ™ χρησιμοποιείται μαζί με ένα μικρό ανιχνευτή θέρμιτρον SmartTip ™, ο οποίος τοποθετείται κάτω από το δέρμα για να θερμάνει υποδερμικά τους ιστούς σε μια επιλεγμένη θερμοκρασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ThermiTight, οι εσωτερικές θερμοκρασίες ελέγχονται και ρυθμίζονται από το σύστημα του υπολογιστή. Επιπλέον, η καθοδήγηση της θερμικής εικόνας παρέχει στον ιατρό τις εξωτερικές θερμοκρασίες σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της επίδρασης της θερμότητας διατηρώντας ασφαλείς τις θερμοκρασίες του δέρματος. Αποτελεί μια υψηλής εξειδίκευσης θεραπεία με απόλυτη ασφάλεια και με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Eίναι ανώδυνη θεραπεία;
Το ThermiTight είναι μια ανώδυνη, μικρό - επεμβατική διαδικασία, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία η οποία διαρκεί συνήθως λιγότερο από μία ώρα. Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα και είναι συνήθως σε θέση να επιστρέψουν στις φυσιολογικές τους δραστηριότητες μέσα σε 24 ώρες μετά τη θεραπεία.

Υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι ακόμη πιο επωφελές γιατί οι αλλαγές είναι εμφανείς σε 3 μήνες και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό από όλους, οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σαν μία φυσική αλλαγή. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι όταν η θερμοκρασία στο χόριο αγγίξει τους 50-65 βαθμούς Κελσίου προκαλεί συρρίκνωση του δέρματος χωρίς όμως να προκαλεί εγκαύματα στην επιφάνεια. Παραδοσιακές θεραπείες με βάση το φως, όπως τα λέιζερ και IPL δεν διεισδύουν αρκετά βαθιά μέσα στους ιστούς για να επηρεάσουν την επιθυμητή σύσφιξη του δέρματος χωρίς να καταστρέψουν την επιφάνεια του δέρματος.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με μία λιποαναρρόφηση εάν υπάρχει υπερβολική περίσσεια λίπους, ή ως μεμονωμένη διαδικασία στο ιατρείο εάν το πρόβλημα είναι μικρότερο. Στις περιπτώσεις που θέλουμε να προκαλέσουμε λιπόλυση η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι μέχρι 70Ο - 75Ο C.

Είναι όντως αποτελεσματική η διαδικασία του Thermitight;
Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών, το ThermiTight παρέχει αποτελέσματα χειρουργικού τύπου, χωρίς την επεμβατικής φύσεως μέθοδο, περίοδο ανάρρωσης, ή μεγαλύτερο κόστος. Το ThermiTight αποτελεί ένα εργαλείο που έχει κάνει παρελθόν παρεμβάσεις με μεγάλες τομές που ήταν μονόδρομος όπως σύσφιξη χεριών, εσωτερικό μηρών, λαιμού, κοιλιάς, στήθους κ.λπ.
Ο βαθμός ικανοποίησης των αθενών φθάνει έως το 92 - 95% σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνονται στο site ασθενών Αμερικής www.realself.com.


Tags: πλαστικός, υγεία, σώμα, ομορφιά, πρόσωπο, σφριγηλό, beauty

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)