ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Mothercare Kυπρου: 30 χρόνια στηρίζουμε κάθε καινούρια ζωή από την πρώτη ανάσα


Κάτω από αυτό το γενικό σύνθημα η MOTHERCARE γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση 30 χρόνων επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά. Κύρια ενέργεια των εορτασμών η εκστρατεία πώλησης λούτρινων αρκούδων MOTHERCARE με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να προσφέρονται στον Σύνδεσμο «ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ», για την ανέγερση μιας νέας, σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Προώρων στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Η εκστρατεία αυτή αποτελεί έκφραση της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της MOTHERCARE Κύπρου και της βαθειάς επιθυμίας να συμβάλει στην δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τη στήριξη κάθε καινούριας ζωής στον τόπο μας. Αυτό ακριβώς συμβολίζει το αρκουδάκι της MOTHERCARE.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, με την ευκαιρία και της Παγκόσμιας Μέρας του Παιδιού, το κατάστημα MOTHERCARE στη λεωφόρο Κένετυ στη Λευκωσία πλημμύρισε από παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνούλες. Σε ζωντανή σύνδεση με το ραδιόφωνο του L0VE FM, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες απόλαυσαν μουσική, ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές, δροσερές σπιτικές λεμονάδες και είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με 20% έκπτωση. Οι παραγωγοί του L0VE FM Φανή Παπαμιχαήλ και Τάσος Ευαγγέλου μετέφεραν στους ακροατές τη χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα MOTHERCARE και μίλησαν για τους εορτασμούς των 30χρονων της εταιρείας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Άκη Συμεωνίδη καθώς και για τα σχέδια του Συνδέσμου «ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ» με την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο Στέλλα Κυριακίδου και Έλενα Μεγαλέμου – Τριανταφυλλίδου.

Με 1300 καταστήματα σε εξήντα μία χώρες, η MOTHERCARE είναι συνώνυμη με την άριστη ποιότητα στον ρουχισμό, τα αξεσουάρ, την επίπλωση, τα παιγνίδια και τον εξοπλισμό ασφαλείας για εγκύους, νεογέννητα και παιδιά μέχρι τα 10.


Tags: press release, mothercare