ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε το νέο άρωμα Angel Muse

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Έλξη, εθισμός, γοητεία

    Έλξη, εθισμός, γοητεία

Οι τυχερές του διαγωνισμού είναι οι:

  • Μαρία Ιωάννου από Λευκωσία
  • Δέσπω Πολυβίου από τη Λεμεσό
  • Λουκία Ιωάννου από τη Λευκωσία  

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ για να κερδίσεις το νέο άρωμα Angel Muse.Θα κληρωθούν τρείς τυχερές.

Ένα νέο κύμα συγκλονίζει τον γαλαξία του Angel Ένα άγνωστο ελλειπτικό αντικείμενο αναδύεται στον κόσμο του Angel. Αεροδυναμικό, πρωτοποριακό…πολύ MUGLER. Στρογγυλεμένες, αεροδυναμικές γραμμές: απροσδόκητο! Μια καλλίγραμμη σιλουέτα, σέξι καμπύλες, σχεδόν σε αποπροσανατολίζει…

Georgia May Jagger Ενσωματώνει την νέα θρασύτητα του Angel. Και… έτσι κάνει και το νέο eau de parfum: Angel MUSE. Το ‘κοσμικό βότσαλο’ μπουκάλι και  η ρόδινη απόχρωση ανατρέπουν τους δημιουργικούς κώδικες του ANGEL.

Αγνό, φωτεινό, απαλό, απόλυτα ισορροπημένο. Κατέχει μια αδυσώπητη έλξη και προωθεί ένα ακαταμάχητο εθισμό.

Το Άρωμα
Ένα φουτουριστικό γκουρμέ. Angel, ο πλούτος της απόλαυσης και της ευχαρίστησης. Για να περιγράψουν το γκουρμέ κύμα που δημιουργείται χρησιμοποιούν τις λέξεις πραλίνα, βανίλια, κόκκινα μούρα, μαρμελάδα… μαζί με μαλλί της γριάς και καραμελωμένο μήλο, όλα θυμίζουν μυρωδιές της παιδικής ηλικίας.

Angel, το αστέρι που συνεχίζει να εμπνέει όνειρα.
Angel Muse, είναι εδώ για να ανανεώσει το στυλ του γκουρμέ είδους. Είναι εμφανές ότι η γκουρμέ συμφωνία έχει αλλάξει έτσι ώστε να είναι πιο φωτεινή χωρίς να είναι υπερβολικά γλυκιά. Ξεδιπλώνεται σταδιακά, πριν ελευθερώσει την κομψή, απαλή και φωτεινή απόλαυσή του.

Angel Muse, γεννήθηκε από ένα εκρηκτικό δίδυμο κρέμας φουντουκιού και vetiver. Μια πρωτόγνωρη μυρωδιά που δεν αφήνει κανένα αδιάφορο: αγνό MUGLER.
Η οικογένεια των γκουρμέ αρωμάτων επεκτείνεται και εμπλουτίζεται με το πρώτο ‘ξυλώδες γκουρμέ’ άρωμα για γυναίκες. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ:
-Γκουρμέ μιας νέας εποχής: κομψό, απαλό, μαλακό, αλλά επικίνδυνα ακαταμάχητο…μια υπερβολική δόση κρέμας φουντουκιού. Ελκυστικό και γευστικό.
-Ο μαγνητισμός του αρώματος προήλθε από την αντρική αρωματοποιεία: vetiver, από τις καλύτερες woody νότες στα αρώματα. Μια κομψότητα και χαρακτήρας που υπερβαίνουν το χρόνο και την μόδα…Μια νέα στροφή για το vetiver που τώρα χρησιμοποιείται σε άρωμα για γυναίκες.
Το Angel Muse είναι ένα γκουρμέ και εθιστικό eau de parfum: σε αφήνει τόσο εθισμένο που σχεδόν εύχεσαι να μην το είχες ανακαλύψει ποτέ…
#AngelAddiction

Το Μπουκάλι
Ένα πρωτοποριακό ‘κοσμικό βότσαλο’

Δεν υπάρχει καμία γωνιακή πτυχή στο ορίζοντα του σύμπαντος…το Angel Muse διαφοροποιείται από τους συνηθισμένους δημιουργικούς κανόνες του Angel με ένα νέο σχέδιο: ένα μπουκάλι σε σχήμα ‘κοσμικού βότσαλου’, σαν γυαλισμένο, αισθησιακό, εργονομικό, με τέλεια απαλές γραμμές: το νέο αστέρι είναι το Angel του σύμπαντος.

Σχηματίζεται από ένα ελλειπτικό ασημί μεταλλικό δαχτυλίδι που θυμίζει την οργανική διάσταση, λεπτομέρειες στενά συνδεδεμένες με το MUGLER λουκ και αεροδυναμικές γραμμές εμπνευσμένες από το στυλ της μόδας του σχεδιαστή David Koma τα τελευταία δύο χρόνια.

Όχι μπλε, άλλα μια απαλή, πορτοκαλί-ροζ απόχρωση, μια ανάμνηση χρώματος της ‘επιφάνειας του Άρη’: απηχεί τόσο το απαλό γκουρμέ του Angel MUSE όσο και ο αισθησιασμός του δέρματος που φορεί το άρωμα, την χημεία μεταξύ αρώματος και δέρματος.

Η κρυστάλλινη καρδιά που κρατά το άρωμα διακριτικά φέρει το αποτύπωμα ενός αστεριού.
Angel MUSE…

Απολαυστική  και εμπνέει, η Μούσα συναρπάζει και μας οδηγεί σε νέες εποχές. Ρίχνει ξόρκι, ασκεί ένα μαγνητισμό, μια δύναμη έλξης…που μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου. Εξ ου και το όνομα που επιλέχθηκε γι αυτό το άρωμα.


Tags: διαγωνισμός, νέο, άρωμα, Angel Muse

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ