ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα Βαρελάδικα, βγάζουν τραπεζάκια έξω!


  • του γιασεμιού σε συνδιασμό με τη  γραφική αυλή και το υπέροχο καλομαγειρεμένο φαγητό, θα είναι μια εμπειρία που θα συζητηθεί.

    του γιασεμιού σε συνδιασμό με τη γραφική αυλή και το υπέροχο καλομαγειρεμένο φαγητό, θα είναι μια εμπειρία που θα συζητηθεί.

Για πρώτη φορά, η αγαπημένη ταβέρνα Τα Βαρελάδικα , σας υποδέχεται στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή της. Μια αυλή που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και μεράκι για να χαλαρώνετε τις  Καλοκαίρινες σας νύκτες με κρασάκι και ωραία παρέα. Η μυρωδιά του γιασεμιού σε συνδιασμό με τη  γραφική αυλή και το υπέροχο καλομαγειρεμένο φαγητό, θα είναι μια εμπειρία που θα συζητηθεί

Το γαστρονομικό μας ταξίδι ξεκινάει από τη Κύπρο, φτάνει μέχρι τη Κρήτη και φέρνει στο τραπέζι σας  ξεχασμένες συνταγές της γιαγιάς.

Φρεσκοψημένο ψωμί και λαχταριστή μυζήθρα Χανίων που μυρίζει χωριό, συνοδεύει κάποια απο τα πιάτα που θα γευτείτε. Εκτός από τον προτεινόμενο μας μεζέ, διαθέτουμε ποικιλία απο πιατάκια που μπορείτε να προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Για τους λάτρεις του κρέατος, μεγάλη ποικιλία κρεατικών στα κάρβουνα. 

Τέλος φρέσκα φρούτα, σπιτίσιο γκλυκό και δροσερά ποτά θα σας κρατήσουν συντροφιά υπό τους ήχους των ιδιαίτερων  μουσικών μας επιλογών.

Σας περιμένουμε γιατί αυτό το Καλοκαίρι είναι γεμάτο γευστικές και όχι μόνο εμπειρίες που πρέπει να ζήσουμε παρέα.

Τηλ.κρατήσεων 97810303. Μακαρίου Γ 65, Λακαταμεια, Λευκωσία


Tags: Βαρελάδικα, κέντρο, εστιατόριο, έξοδος, Λευκωσία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)