ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

It's happening! Η νέα συλλογή της H&M θα φέρει την υπογραφή του Kenzo

Κατρίνα Πίτρακκου


  • To διάσημο high street brand προσθέτει ακόμα μια μεγάλη συνεργασία με γνωστό οίκο στο αρχείο του.

    To διάσημο high street brand προσθέτει ακόμα μια μεγάλη συνεργασία με γνωστό οίκο στο αρχείο του.

  • video

Κάθε φορά που τα H&M σχεδιάζουν να ανακοινώσουν τη νέα τους συνεργασία μας πιάνει αυτό το καρδιοχτύπι μέχρι να ακούσουμε το μεγάλο όνομα και έπειτα η ανυπομονησία να σταθούμε στις ουρές για να αποκτήσουμε τα σταρ κομμάτια.

Τα νέα κατέφθασαν σήμερα το πρωί και έφεραν την υπογραφή του Kenzo! Οπότε καταλαβαίνετε... Ήδη φανταζόμαστε τη ντουλάπα μας γεμάτη με χρώματα και μότιβα, ενώ η ημερομηνία 3 Νοεμβρίου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μας. 

Ο οίκος με τους σχεδιαστές Huberto Leon και Carol Lim στο θρόνο, ακολουθεί τα βήματα ορισμένων από τους πιο σπουδαίους της βιομηχανίας της μόδας, Isabel Marant, Marni, Karl Lagerfeld, Alexander Wang και πιο πρόσφατα του οίκου Balmain -ποιά από εμάς δεν ένιωσε έστω και για μια στιγμή μέλος του Balmain Army- που ένωσαν τις δυνάμεις τους με το high street brand. 

 ''Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους τον κόσμο του H&M και του Kenzo, με όλη την δημιοιυργικότητα, τη διασκέδαση και την αγάπη για τη μόδα'', ανέφερε η δημιουργική σύμβουλος της Η&Μ, Ann-Sophie Johansson, η οποία αποκάλυψε πως η συλλογή θα περιλαμβάνει μια αντρική, μια γυναικεία γραμμή καθώς και αξεσουάρ.


Tags: H&M, Kenzo, συνεργασία, μόδα, high street

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)