ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Gregory Morfi: ''Αγαπάω τον θεσμό του ΜΤΝ ΜadWalk 2016,συνδυάζει δύο τέχνες''


Δημιουργικός, αυθόρμητος και επαγγελματίας είναι μερικά από τα επίθετα που τον χαρακτηρίζουν. Από τους σχεδιαστές που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αναδείξουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Αγαπημένα του υλικά η δαντέλα και το μετάξι.

Λαμβάνεις μέρος για τρίτη συνεχή χρονιά στο Madwalk. Θα έλεγε κανείς ότι έχεις ταυτιστεί με τον θεσμό.

Όντως, έχω αγαπήσει το Madwalk. Είναι ένας θεσμός που συνδυάζει δύο τέχνες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία εκπληκτική εκδήλωση εικόνας και ήχου, και είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια είμαι κομμάτι του.

Τι θα δούμε φέτος;

Θα δούμε κάτι άκρως αποκαλυπτικό και σέξι, αλλά ταυτόχρονα αυστηρό και εντυπωσιακό που τονίζει όμως τη θηλυκότητα.

Αγαπημένο υλικό;

Η δαντέλα σε όλες τις μορφές της και το μετάξι.

Γενικά, από πού αντλείς έμπνευση;

Έμπνευση αντλώ από το καθετί γύρω μου και κυρίως από τη φύση, τον αέρα και βεβαίως τη θάλασσα, εξού και η αδυναμία που έχω τόσο στη θάλασσα όσο και στον ήλιο.

Είσαι από τους ανθρώπους που στηρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους. Βάζεις με τον δικό σου τρόπο το δικό σου λιθαράκι

στη δημιουργικότητα του νησιού...

Αγαπώ πολύ τον τόπο μου, θεωρώ πως το νησί μας είναι ένας μικρός θησαυρός και μια πηγή ταλέντων. Χαίρομαι που βάζω, όπως λες, το λιθαράκι μου στη δημιουργικότητά του, και παροτρύνω όλους τους ανθρώπους και κυρίως τα νέα παιδιά με όραμα και ιδέες να κάνουντο ίδιο.

Η αγορά της Κύπρου προσφέρεται για haute couture δημιουργίες;

Ασφαλώς και προσφέρεται. Στην Κύπρο φιλοξενούνται και διοργανώνονται πάρα πολλά events, όπου η Κύπρια γυναίκα θα επιλέξει να φορέσει μία haute couture δημιουργία.

Η Κύπρια γυναίκα έχει απαιτήσεις;

Φυσικά, και όσο περνούν τα χρόνια ακόμα πιο πολύ. Κι αυτό είναι ευχάριστο, διότι δείχνει πως ενημερώνεται και ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για τη μόδα αλλά και για τον εαυτό της, γνωρίζοντας τι της ταιριάζει καλύτερα και δεν κάνει εκπτώσεις.

Ποια γυναίκα σε εμπνέει;

Με εμπνέει η δυναμική γυναίκα. Με αυτοπεποίθηση. Αυτή που αγαπάει τον εαυτό της και την ενδιαφέρει πάντα να βελτιώνεται.


Tags: MTN MADWALK 2016, MADWALK.συνέντευξη, Gregory Morfi

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)