ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε την αντιρυτιδική κρέμα ΚΟΡΡΕΣ καστανιά Αρκαδική


Οι τυχερές του διαγωνισμού είναι:

  • Η Άντρη Μηνά, Λεμεσός
  • Η Βούλα Γεώργιου, Λευκωσία
  • Η Παναγιώτα Μαρκιτανή, Λευκωσία
  • Η Connie Παλλικαρίδη, Λάρνακα
  • Η Έλενα Θεοδωρίδου, Πάφος

Συμπληρώστε τα στοιχειά σας εδώ και κερδίσετε μια από τις πέντε νέες αντιρυτιδικές κρέμες ΚΟΡΡΕΣ  - Καστανιά Αρκαδική. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 15 Μαΐου.

Καστανιά Αρκαδική, Νέα, Παγκόσμια Καινοτομία
Η ΚΟΡΡΕΣ λανσάρει τη σειρά Καστανιά Αρκαδική, μια παγκόσμια καινοτομία που συνδυάζει τη δύναμη της φύσης με τη στοχευμένη βιολογική δράση της λουπεόλης, της δραστικής ουσίας των φύλλων της καστανιάς με ισχυρή αντιρυτιδική δράση.

Παγκόσμια Καινοτομία
Με αφετηρία το Agrocos, τη μεγαλύτερη πρωτογενή έρευνα στα φυσικά συστατικά του πλανήτη (μελετήθηκαν 1.800 φυτά και 3.600 εκχυλίσματα από τις 6 πλουσιότερες χλωρίδες του κόσμου), και την Καστανιά από την Αρκαδία, η σειρά Καστανιά Αρκαδική ενσωματώνει το πρωτοποριακό, ισχυρά αντιρυτιδικό μόριο Active HALupeol, δημιουργία του Εργαστηρίου ΚΟΡΡΕΣ. Ανάμεσα στα 450 ελληνικά φυτά της έρευνας, η αρκαδική Καστανιά διακρίθηκε για τις υψηλές επιδόσεις της στις μελέτες περί αντιοξειδωτικής προστασίας, ώστε πλέον συγκαταλέγεται στα κορυφαία αντιοξειδωτικα φυτά παγκοσμίως.

Η ΚΟΡΡΕΣ είναι η πρώτη εταιρεία που αξιοποιεί τα σημαντικά αυτά ευρήματα και χρησιμοποιεί στα προϊόντα της το εκχύλισμα από φύλλα της αρκαδικής καστανιάς εστιάζοντας και στη λουπεόλη, λόγω της βιβλιογραφικά τεκμηριωμένης ισχυρής αντιφλεγμονώδους και αντιοξειδωτικής δράσης της. Η λουπεόλη είναι μία αδιάλυτη ουσία που δεν απορροφάται από την επιδερμίδα και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μέχρι σήμερα σε καλλυντικό προϊόν. Το εργαστήριο ΚΟΡΡΕΣ εμπνεύστηκε και δημιούργησε το καινοτόμο μόριο Active HALupeol για να μεταφέρει για πρώτη φορά την ισχυρή δράση της καθαρής λουπεόλης ενάντια στις ρυτίδες, στη νέα σύνθεση της σειράς Καστανιά Αρκαδική. Δημιούργησε ένα ισχυρά αντιρυτιδικό μόριο καθαρής λουπεόλης σε ενεργό πλέγμα υαλουρονικού
οξέως, που καταγράφει αποδεδειγμένα προληπτική και επανορθωτική, εις βάθος, δράση κατά των ρυτίδων, αποκαθιστώντας την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδα.

Καστανιά Αρκαδική -Αγωγή κατά των ρυτίδων
Στη νέα αντιρυτιδική & συσφιγκτική σειρά Καστανιά Αρκαδική, το μόριο Active HALupeol και το εκχύλισμα φύλλων Αρκαδικής Καστανιάς συνεργούν με επιπλέον δραστικά συστατικά, όπως γλύκανες, φυσικό εξαπεπτίδιο-11 και εκχύλισμα μαύρης βρώμης, σε μία σύνθεση που αποτελεί τη νέα ισχυρή αγωγή κατά των ρυτίδων σε όλες τις διαστάσεις -βάθος, πλάτος, επιφάνεια-ενώ αποκαθιστά τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα του δέρματος. Απόδειξη ότι 100% των γυναικών που τη δοκίμασε, διαπίστωσε μείωση ρυτίδων, πιο σφριγηλή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα, με πιο ομοιόμορφο τόνο και βελτιωμένη υφή, ενώ δήλωσε ότι είναι η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα που δοκίμασε ποτέ. Η νέα σειρά περιλαμβάνει κρέμα ημέρας για ξηρές και κανονικές-μικτές επιδερμίδες, κρέμα ματιών και κρέμα νύχτας.


Tags: διαγωνισμοί, ομορφιά, γυναίκα, κλήρωση, άποψη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ