ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Η νέα ενζυμική θεραπεία ανάπλασης προσώπου

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Γιατί το χρειάζεστε;

    Γιατί το χρειάζεστε;

Ζήστε την εμπειρία της ενζυμικής θεραπείας προσώπου που βοηθά στην επαναφορά της ποιότητας του δέρματος και επωφεληθείτε από ένα απολεπιστικό λιγότερο τοξικό που απαιτεί λίγο χρόνο και χαμηλό κόστος.

Πως λειτουργεί;
Η ενζυμική θεραπεία είναι σχεδιασμένη για να δουλεύει με την χημεία του δέρματος και όχι εναντίον της. Αφαιρεί με ασφάλεια τα εξωτερικά στρώματα  του δέρματος, με στόχο την διέγερση της δημιουργίας νέου δέρματος, την βελτίωση της υφής και την καλύτερη εμφάνισης της επιδερμίδας.

Σε γενικές γραμμές η ενζυμική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί:

  • Για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
  • Για πρόωρα σημάδια γήρανσης
  • Για λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Για ακμή
  • Για πανάδες και δυσχρωμίες

Γιατί το χρειάζομαι;

Η ενζυμική θεραπεία  (Χημικό Peeling) είναι μια πολύ δημοφιλής ανά το παγκόσμιο θεραπεία για επαγγελματική φροντίδα του δέρματος, επειδή μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα, την υφή και το χρώμα του δέρματος. Αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες όπως έγκαυμα, ουλές, φλεγμονή και αποχρωματισμό για αρκετούς μήνες.

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα με το πλεονέκτημα ότι το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.
Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν έχει περιορισμό στο φύλο ή στην ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Τι να περιμένω;
Συνήθως παρατηρείται εντυπωσιακή βελτίωση μετά από την ολοκλήρωση τριών θεραπειών.  Ιδανικές εφαρμογές ανάλογα βέβαια με την αρχική κατάσταση του προσώπου είναι 3 διαδοχικές εφαρμογές με μεσοδιάστημα 1-2 εβδομάδων και ακολούθως  οι θεραπείες συντήρησης 2 φορές τον χρόνο.

Αμέσως μετά την ενζυμική θεραπεία το δέρμα σας πιθανόν να είναι λίγο ερεθισμένο εως καθόλου.  Κατά τη περίοδο ανανέωσης του δέρματος είναι φυσιολογικό να το νιώθετε λίγο ξηρό, αφυδατωμένο για 1-2 ημέρες.  Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε πιο έντονες τις δυσχρωμίες του δέρματος αφού θα είναι πιο επιφανειακές.  Όλα αυτά μπορούν αντιμετωπιστούν και να υποχωρήσουν πολύ γρήγορα με ένα σετ περιποίησης που συνιστάται μετά από τέτοιου είδους θεραπείες.
Πάντα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αντιηλιακή κρέμα προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής AdvancedAesthetics


Tags: ομορφιά, πλαστικός, γυναίκα, νέα ενζυμική, θεραπεία, ανάπλασης, προσώπου, Δρ. Ανδρεάς Ιωαννίδης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)