ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Η επανάσταση στη σύσφιξη προσώπου και σώματος


  • Αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με μία λιποαναρρόφηση εάν υπάρχει υπερβολική περίσσεια λίπους

    Αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με μία λιποαναρρόφηση εάν υπάρχει υπερβολική περίσσεια λίπους

... είναι μη επεμβατική

Το ThermiTight ™ είναι μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση για την σύσφιξη του δέρματος. Χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου κάτω από το δέρμα, η οποία βελτιώνει τη χαλάρωση και εξομαλύνει την υφή.

Το ThermiTight είναι η πρώτη αισθητική διαδικασία, η οποία παραδίδει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια κάτω από το δέρμα για να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης. Το ThermiTight είναι ιδανικό για τους ασθενείς που θέλουν περισσότερα αποτελέσματα από μη επεμβατικές διαδικασίες που να πλησιάζουν τα αποτελέσματα της Χειρουργικής Επέμβασης. Είναι πολύ αποτελεσματικό για προβληματικές περιοχές του προσώπου, το λαιμό, την κοιλιά και τους μηρούς.

Το ThermiTight είναι μια ανώδυνη, μικρό - επεμβατική διαδικασία, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία η οποία διαρκεί συνήθως λιγότερο από μία ώρα. Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα και είναι συνήθως σε θέση να επιστρέψουν στις φυσιολογικές τους δραστηριότητες μέσα σε 24 ώρες.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με μία λιποαναρρόφηση εάν υπάρχει υπερβολική περίσσεια λίπους, ή ως μεμονωμένη διαδικασία στο ιατρείο εάν το πρόβλημα είναι μικρότερο.

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών,παρέχει αποτελέσματα χειρουργικού τύπου, χωρίς την επεμβατικής φύσεως μέθοδο, περίοδο ανάρρωσης, ή μεγαλύτερο κόστος. Το ThermiTight αποτελεί ένα εργαλείο που έχει κάνει παρελθόν παρεμβάσεις με μεγάλες τομές που ήταν μονόδρομος όπως σύσφιξη χεριών, εσωτερικό μηρών, λαιμού, κοιλιάς, στήθους κ.λ.π.

 Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002 - +30 2109595566-366 Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy


Tags: επανάσταση, πραγματική σύσφιξη, προσώπου, σώματος, επεμβατική, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)