ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Christian Ribot και τα Givenchy


Γεννημένος στη Νίκαια της Γαλλίας, ο Christian Ribot είναι ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξεως.Με degree diploma στην μουσική και γαλλική φιλολογία και ένα εκτενές background στην διδασκαλία και στη διακόσμηση, ο Christian κατέχει το χάρισμα να κάνει το γυναικείο φύλο να αισθάνεται και να νιώθει όμορφα. Αυτό απαιτεί και η δουλειά του άλλωστε.

Ο Christian και ο Hubert De Givenchy
Ο Christian Ribot άγγιξε το ζενίθ της δόξας του, όταν είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον fashion makeup artist Olivier Echaudemaison και τον fashion designer του οίκου Givenchy, Hubert De Givenchy στο τελευταίο Haute Couture fashion show του ιδρυτή. International makeup artist για τον οίκο Givenchy από το 1990, ο ατρόμητος καλλιτέχνης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το πάθος του, το χάρισμά του και το δυναμισμό του ταξιδεύοντας με μια βαλίτσα πίνελα για να κάνει τις γυναίκες της υφηλίου ακόμα πιο όμορφες. Όσες είχατε την ευκαιρία να τον συναντήσετε την προηγούμενη βδομάδα στο Mall, στον πάγκο του Givenchy, θα καταλάβατε τι εννοούμε. Οι υπόλοιπες, διαβάστε όσα έχει να μας πει.

 

Πώς θα περιγράφατε τη γυναίκα Givenchy;
Η γυναίκα Givenchy είναι ελεύθερη, κομψή με αίσθηση του χιούμορ, αυθόρμητη και πνευματώδης.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας Givenchy προϊόν;
Το Photo Perfexion Foundation για την ιδιαιτερότητά του.
Τι είναι αυτό που σας εμπνέει να συνεχίζετε το έργο σας;
Το προνόμοιο που είχα να συνεργαστώ με τον Hubert De Givenchy και τον Olivier Echaudemaison για fashion shows και τώρα με τον Nicolas Degennes για τις make up collections. 
Τι πρέπει κατά τη γνώμη μια γυναίκα να κουβαλά πάντα στην τσάντα της;
Lipstick, πούδρα και άρωμα. Όλα Givenchy φυσικά
Ποιο beauty trend συνιστάτε για το καλοκαίρι;
Δροσερά και γήινα χρώματα.
Περιγράψτε μας το τέλειο makeup look
Τέλειο δέρμα, όσο πιο φυσικό foundation γίνεται, καθαρά και φωτεινά χρώματα στα μάτια και δροσερά χείλη με ένα touch gloss σε μορφή gel.

 


Tags: Beauty, ομορφιά, Givenchy, συνεντεύξεις, Christian Ribot, Hubert De Givenchy