#PINOFTHEWEEK

Lady with an attitude

Νάκης Αντωνίου


Lady with an attitude

So, ήταν μια ιδιαίτερη συνέντευξη. Έγινε μέσω facebook (για διάφορους λόγους) αλλά τελικά ήταν από τις πιο απολαυστικές που έκανα μέχρι τώρα. H Ιωάννα Θεοδώρου έχει στυλ και άποψη, (και fashion blog, το ''MyWay'') έτσι η κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να μην είναι ενδιαφέρουσα. Μιλήσαμε για όοοολα, από το blog της μέχρι το νέο ''Star Wars'' και τον Sebastian the Great, σε ένα chat που κατέληξε να είναι εφ όλης της ύλης. 

Τι κάνεις Ιωάννα με τη ζωή σου
Αυτή την περίοδο ετοιμάζω το comeback του blog μου και στο μεταξύ έχω κάποια projects σαν freelancer graphic designer και κάποια σαν στυλίστρια.

Στην Αθήνα τι κάνεις;
Θα συνεχίσω το blog μου, τα projects μου με το graphic design και το styling μερικών καλλιτεχνών. Παράλληλα προσπαθώ να βρω κάτι μόνιμο επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα εκεί. Νομίζω I’m almost there όμως.

Δεν θα σε ενδιέφερε να έρθεις στην Κύπρο μόνιμα;
Η αλήθεια είναι ότι στην Κύπρο είμαι πιο ενεργή, λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Αθήνα, αλλά προτιμώ να μείνω Αθήνα να το παλέψω επειδή την αγαπώ σαν πόλη και νιώθω ότι έχω να προσφέρω εκεί.

Χμ. Έχεις υπομονή ε;
Πείσμα.

Καλά το πείσμα δεν είναι πάντα καλό. Σκέφτηκες πως μπορεί να πεισμώνεις με κάτι που ουσιαστικά δεν οδηγεί πουθενά;
Αυτό είναι διαφορετικό. Ονομάζεται εμμονή. Νομίζω είμαι αρκετά συνειδητοποιημένη ώστε να ξεχωρίζω πλέον την εμμονή από τους στόχους και την προσήλωση σ’ αυτούς. Γενικά, το πείσμα και η επιμονή μου με βοήθησαν να καταφέρω πράγματα στη ζωή μου. Περιπτώσεις όπου ήταν απλή εμμονή φάνηκε στην πορεία, και πλέον προστατεύω τον εαυτό μου απ’ αυτές. Τώρα, σε περίπτωση που δεν οδηγήσει πουθενά η φάση στην Αθήνα, το αεροδρόμιο ξέρω που είναι και ο πλανήτης έχει πολλές επιλογές (και η Κύπρος μέσα σ’ αυτές).

Οκ, πάμε από την αρχή. Τι ακριβώς είναι το MyWay;
Το MyWay είναι ένα blog που έχει να κάνει με τη μόδα και το lifestyle. Κυρίως τη μόδα. Τις στιλιστικές μου επιλογές και το γούστο μου. Και I’m doing it my way, γι’ αυτό και ονομάστηκε έτσι. Μερικές φορές το στυλ μου και το γούστο μου διαφέρουν από το συμβατικό. Όπως και η νοοτροπία μου και η συμπεριφορά μου. Κάποτε με παρεξηγούν.

Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου;
Indie, λαμβάνοντας υπόψη ότι η λέξη «indie», όπως και στη μουσική προέρχεται από το «independent». Έτσι και το στυλ μου, έχει διάφορες επιρροές.

Nice. Υπάρχει κάποιο ρούχο που δεν θα φορούσες ποτέ;
Ναι, αληθινή γούνα. Η πραγματική γούνα ανήκει στο ζώο που γεννήθηκε με αυτή, όχι στο ζώο που την αγοράζει.

Είδες κάποια εμφάνιση τελευταία που να σε ενθουσίασε;
Με ενθουσιάζουν πάντα οι εμφανίσεις της Lady Gaga. Και τότε που ήταν πιο extreme και τώρα που είναι πιο συντηρητικές (όσο συντηρητικές μπορεί να είναι οι εμφανίσεις της).

Είσαι και λίγο nerd όμως. Είδες το «Star Wars»;
Αααχ, το «Star Wars». Με το που είδα το logo της Lucas Films στην οθόνη και άκουσα τη μουσική και είδα να γράφει «Episode 7: The Force Awakens» με έπιασε ταχυπαλμία.

Και επειδή είσαι λίγο selfie girl, θέλω μια selfie τώρα.
Οκ, περίμενε.

(Περίμενα)Έχεις πολλούς followers στο Facebook. Είσαι μια γυναίκα με άποψη για διάφορα θέματα όπως ο ρατσισμός, η ομοφυλοφιλία, η κακοποίηση ζώων… Υπήρξαν φορές που δέχτηκες επιθέσεις για τις απόψεις σου;
Άπειρες φορές! Πραγματικά άπειρες! Σε όλα τα θέματα, Για τις πολιτικές μου απόψεις, για τις κοινωνικές μου απόψεις, ακόμα και για το ότι είμαι φιλόζωη. Αλλά οι περισσότερες ήταν για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Δεν φαντάζεσαι πόσο ομοφοβικοί είναι οι Κύπριοι. 

Ήταν μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης τελικά
Τελειώσαμε; Δεν θα με ρωτήσεις πόσο αγαπώ τον Sebastian; 

Sebastian who; 
Sebastian the great. Τον σκύλο μου. 

Α, πόσο αγαπάς τον Sebastian;
Πολύυυ.

Instagram: @ioanna.myway 
Facebook: MYWAY
Twitter: @TioannaT
Φόρεμα by Andreas Zannetides 
Photoshoot: nakis.photography 


Tags: p.in, pinoftheweek, person of interest

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)