ΟΜΟΡΦΙΑ

Its all about Lee

Σταύρη Φράγκου


  • Φωτογραφία: Nέαρχος Παναγιώτου

    Φωτογραφία: Nέαρχος Παναγιώτου

Ο Lee Stafford είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και ενθουσιώδης Βρετανούς κομμωτές. Ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρός στο σαλόνι του σπιτιού του, κόβοντας τα μαλλιά των μελών της οικογένειας και των φιλών του. Εκεί ανακάλυψε το πάθος του στη κομμωτική αλλάζοντας την εμφάνιση και το στυλ στα μαλλιών των ανθρώπων, ανάλογα με τι ταιριάζει στη προσωπικότητα τους. 

Έτσι, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα στο Kings Road και αρκετό καιρό στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην πατρίδα του όπου άρχισε πραγματικά να χτίζει τη φήμη του ως Lee Stafford ο κομμωτής.
Όσο ο Lee γινόταν πιο γνωστός με το πέρασμα του χρόνου, κέρδισε πολλά βραβεία για το ταλέντο του. Ο χαρακτήρας του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του για τα μαλλιά είναι μοναδικά και θα ήταν κρίμα να μην μετατραπούν σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Έτσι το 2001 ο Lee συνεργάστηκε με τον Graeme Riddick, ιδρυτή της εταιρείας Quantum Beauty Company και μαζί δημιούργησαν τα δικά τους βραβευμένα προϊόντα.

Σήμερα, ο Lee είναι ένας από τους πιο περιζήτητους κομμωτές στην Βρετανική τηλεόραση. Φιλοξενείται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς επίσης έχει το δικό του ριάλιτι Show “Celebrity Scissorhands” με σκοπό να προσφέρει βοήθεια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Children In Need.
Ταυτόχρονα, ίδρυσε την ακαδημία κομμωτικής Lee Stafford Academy όπου προσφέρει Κυβερνητικά εκπαιδευτικά προγράμματα και επιμορφωτικά σεμινάρια για νέους επαγγελματίες.

Προϊόντα Lee Stafford
Η συλλογή Lee Stafford, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει λύσεις σε όλα τα διλήμματα που σχετίζονται με τα μαλλιά.

Ο Lee έχει εμπλακεί προσωπικά σε κάθε στάδιο της προσπάθειας για τη δημιουργία της γκάμας η οποία βραβεύτηκε και αγαπήθηκε από πολλές διασημότητες.

Η καινοτομία και η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελούν προτεραιότητες και δέσμευση για τον Lee. Έχει δημιουργήσει πολλές νέες κατηγορίες στην περιποίηση μαλλιών, όπως είναι οι: Here Come the Curls, Poker Straight, Dry Shampoo, Styling and Finishing, ARGANOIL from Morocco, Bleach Blondes, Big Fat Healthy Hair, Hair Growth.

Τα προϊόντα Lee Stafford απευθύνονται σε γυναίκες που τους αρέσει η μόδα, οι νέες τάσεις και τα trendy looks.

Τα προϊόντα είναι μοναδικά, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νέων πελατών και δημιουργούν στυλ και εμφανίσεις κατάλληλες για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η όμορφη ροζ συσκευασία, στολισμένη με το διάσημο σκύλο Stafford, τα ιδιόμορφα ονόματα των προϊόντων, την υπέροχη μοναδική μυρωδιά και την επαγγελματική ποιότητα στα προϊόντα, έχει αποδειχθεί ότι είναι επιτυχημένος συνδυασμός.

Τα προϊόντα Lee Stafford διατίθενται στη Βρετανία στα καταστήματα Boots όπου έχουν και ηγετική θέση στη κατηγορία μαλλιών όπως επίσης διατίθενται και σε άλλες 35 χώρες με μεγάλη επιτυχία. Από τα μέσα του Σεπτέμβρη διατίθενται στη Κυπριακή αγορά στα καταστήματα καλλυντικών Beautyline και Debenhams  όπως επίσης και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

*Στο τεύχος Ιανουαρίου που θα κυκλοφορήσει σύντομα στα περίπτερα, διαβάστε την συνένετευξη του Lee Stafford. 


Tags: Lee Stafford, must200, January, beauty, hair, ομορφιά, γυναίκα, μαλλιά, must Ιανουαρίου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)