ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιώργος Ρούσος: «Το μουσικό κουτί είναι στα μέτρα μου»


Μετράμε λίγες μόνο μέρες πριν από την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας εκπομπής του Mega «Μουσικό Κουτί». Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Ρούσος, μίλησε στο must.com.cy και μοιράστηκε μαζί μας όλα όσα σκέφτεται και νιώθει για αυτό το νέο ξεκίνημα.

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η πρεμιέρα της καινούριας εκπομπής σου. Πως νιώθεις;
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παρουσιάζω αυτό το τηλεπαιχνίδι. Νιώθω ότι είναι ακριβός στα μέτρα μου: κέφι, μουσική, γέλιο, ανατρεπτικές δοκιμασίες και ευχάριστο κλίμα. Είναι μια πολύ καλή ιδέα και ανυπομονώ για την πρεμιέρα. Ο κόσμος θα δει κάτι καινούργιο στις οθόνες του και υποσχόμαστε ότι θα εντυπωσιάσει.

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεις κάτι μόνος σου. Σου λείπει το ταίρι σου;
Ναι, όταν έχεις ακόμα ένα άτομο δίπλα σου, όλα είναι αλλιώς. Στην προκειμένη περίπτωση όμως υπήρχε ένα concept εκπομπής που απαιτούσε μόνο έναν παρουσιαστή. Μακάρι να γινόταν για δύο.

Υπάρχει ανταπόκριση από το κοινό;
Ναι, και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Αν και είμαστε στην αρχή, ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα. Σε κάποια special επεισόδια που θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα παίξουν και επώνυμοι. Το πρώτο special επεισόδιο θα μεταδοθεί την Πέμπτη 5 Απριλίου με φιλοξενούμενους τους ηθοποιούς Χριστιάνα Αρτεμίου, Χρίστο Γρηγοριάδη και Ελένη Σιδερά. 

 

 


Tags: Μουσικό Κουτί, Γιώργος Ρούσος, συνέντευξη, gossip, people