ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μαρία Μοράρου: ''Δεν με άφησαν να χαρώ τον τίτλο μου''

Έλενα Αποστόλου


Έχεις συνειδητοποιήσει ότι κατέχεις τον τίτλο της πιο όμορφης Κύπριας;
Όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερο συνειδητοποιώ ότι έχω πάρει τον τίτλο της πιο όμορφης Κύπριας. Πλέον και ο κόσμος με αναγνωρίζει και μου δίνει ''συγχαρητήρια'' για τους τίτλους που πήρα.

Πώς ένιωσες όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα;
Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα είχα συγκινηθεί τόσο πολύ που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα χαράς που έτρεχαν από τα μάτια μου.

Το περίμενες;
Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, όχι, πίστευα ότι θα έπαιρνα κάποιον τίτλο, όμως όχι τον πρώτο τίτλο.

Πήρες και τον τίτλο Miss Fantasy. Πόσο ''βαρύ'', όμως, είναι το στέμμα της Σταρ Κύπρος;
Πολύ πιο ''βαρύ'' από όσο θα μπορούσα να φανταστώ, μιας και δεν περίμενα πως θα πάρω το συγκεκριμένο στέμμα. Είμαι, όμως, φτιαγμένη για τα δύσκολα και θα βάλω τα δυνατά μου να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν.

Τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες μετά το show;
Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά το show ήταν να μοιραστώ στιγμές χαράς με την οικογένειά μου.

Πώς αντέδρασε ο σύντροφος και οι γονείς σου;
Ο σύντροφός μου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και πίστευε από την αρχή σ' εμένα, όπως και η οικογένειά μου, επίσης. Με συνεχάρησαν όλοι τους και δήλωναν περήφανοι.

Πού αφιερώνεις τον τίτλο σου;
Τον τίτλο τον αφιερώνω στην οικογένειά μου, αλλά κυρίως στη μητέρα μου, διότι είναι πάντα στο πλάι μου και στα καλά και στα δύσκολα.

Το ότι κάποιες από τις φιναλίστ είπαν ότι ο τίτλος δεν σου αξίζει πώς σε έκανε να νιώσεις;
Το γεγονός αυτό με έκανε να λυπηθώ πάρα πολύ. Δεν με άφησαν να το χαρώ, καθώς έστρεφαν τον κόσμο εναντίον μου. Όσο και να μη θέλεις να δώσεις σημασία δεν μπορείς. Εγώ προσωπικά έχω επηρεαστεί από όλον αυτόν τον ''πόλεμο'', όμως το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και υπομονή.

Τι τους απαντάς;
Πραγματικά, δεν έχω κάτι να πω στις κοπέλες αυτές, εν μέρει τις δικαιολογώ κιόλας, λόγω του ότι θεωρούν πως είναι άδικο το ότι πήρα εγώ τον πρώτο τίτλο, αφού δεν ήμουν από την αρχή στον διαγωνισμό. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πήρα τον τίτλο με μέσο, όπως ισχυρίζονται. Δεν βρέθηκα εκεί από το πουθενά, αλλά είχα επιλεχθεί όπως όλες.

Πέρασες από τις οντισιόν τελικά;
Ναι, έχω περάσει από οντισιόν, το ότι δεν το έχει δει ο κόσμος να προβάλλεται στην τηλεόραση δεν σημαίνει κάτι. Πολύ απλά για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να πάω τη μέρα της οντισιόν, πήγα όμως αργότερα, όταν με κάλεσαν, μιας και η αίτησή μου ήταν στα ''συρτάρια'' της παραγωγής.

Γιατί πιστεύεις ότι γράφεται ότι είχες μέσο; Έδωσες ποτέ δικαίωμα;
Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, όχι.

Είχες νιώσει και προηγουμένως (στο παιχνίδι) πισώπλατα μαχαιρώματα;
Δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, όχι, ποτέ πραγματικά, γι’ αυτό και δεν περίμενα όλον αυτόν τον ''πόλεμο'' που δέχομαι τώρα.

Εκτός αέρα, πώς ήταν οι μεταξύ σας σχέσεις;
Εκτός αέρα οι μεταξύ μας σχέσεις ήταν πολύ καλές, υπήρχε επικοινωνία και γενικότερα το περιβάλλον ήταν φιλικό.

Περίμενες όλον αυτόν τον πόλεμο;
Περίμενα κάποιες αντιδράσεις, λόγω του ότι είναι διαγωνισμός ομορφιάς και σίγουρα κάποιες θα ένιωσαν πως αδικήθηκαν. Σίγουρα, όμως, όχι όλον αυτόν τον πόλεμο, δεν το περίμενα με τίποτα.

Ποιον κριτή φοβόσουν περισσότερο στον τελικό;
Από τους 12 κριτές φοβόμουν περισσότερο την κ. Αφροδίτη Χέρα, διότι είναι αυστηρή και από τη φύση της δουλειάς της πιο απαιτητική.

Από τα social media, οι τηλεθεατές ήταν οι πιο αυστηροί σας κριτές. Πολλές φορές αμφισβητήθηκε και το επίπεδό σας. Έχεις ενοχληθεί από τα σχόλιά τους;
Όντως, θα συμφωνήσω ότι οι τηλεθεατές ήταν οι πιο αυστηροί κριτές από όλους. Προσωπικά, όμως, δεν έχω ενοχληθεί ποτέ από την κριτική τους, διότι κι ο κόσμος δεν είναι σε θέση να κρίνει τις κοπέλες και κατά πόσο άξιζαν να είναι στον διαγωνισμό ή όχι. Αυτή ήταν δουλειά των κριτών.

Πέρα από τον τίτλο, τι κέρδισες από αυτή τη διαδικασία;
Πέρα από τον τίτλο έχω κερδίσει πάρα πολλά από αυτόν τον διαγωνισμό. Οι εμπειρίες, κυρίως, που απέκτησα με έχουν αλλάξει ως άνθρωπο, είμαι πιο δυναμική. Έμαθα να λειτουργώ υπό πίεση και να είμαι σωστή επαγγελματίας. Γνώρισα ανθρώπους του χώρου, οι οποίοι με τις δικές τους συμβουλές με έχουν βοηθήσει στο να εξελιχθώ σ’ αυτό που είμαι σήμερα.

Τι άλλο χρειάζεται για να πετύχεις στο χώρο, εκτός από εξωτερική εμφάνιση;
Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, αυτό που χρειάζεται να έχεις για να πετύχεις είναι χαρακτήρα και να είσαι αυθεντικός, να μην αναλωθείς.

Τι κάνεις για να διατηρήσεις την εικόνα σου;
Αν εννοείτε την εξωτερική εμφάνιση, το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι σωστή διατροφή και άσκηση. Αν πάλι εννοείτε την εικόνα μου προς τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά διατηρώ χαμηλούς τόνους για την ώρα και παραμένω ο εαυτός μου.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Γενικά, όταν ερωτεύομαι αληθινά και είναι αμφίδρομο αυτό, όχι μονόπλευρο, είναι μαγική στιγμή. Παρόλα αυτά, είμαι επιφυλακτική με τον έρωτα γιατί οι ταχύτητες έχουν αλλάξει, έχουν γίνει πιο γρήγορες και αυτό είναι τρομακτικό.


Tags: Σταρ Κύπρος, Μαρία Μοράρου, συνεντεύξεις

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)