ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μαρία Μιχαήλ: Behind the scenes


Η Μαρία Μιχαήλ κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και το πλατό του Daddy Cool, φοράει τα ανοιξιάτικα trends και ποζάρει στον φακό του Νέαρχου Παναγιώτου για το εξώφυλλο του must Απριλίου.

H γλυκιά ηθοποιός κατέφτασε στο Vinyl bar, όπου είχαμε δώσει ραντεβού και μετά από καφέ και κουβεντούλα όλα εξελίχθηκαν όπως έπρεπε. Αφότου πρόβαρε τα ρούχα που έφερε η Άρτεμις Κουκκουλλή μαζί με τη Μαρία Χαρά Θεμιστοκλέους, στη συνέχεια αφέθηκε στα χέρια  της Μαρίας Κλείτου που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της. Μετά το μακιγιάζ, ένα super fresh κτένισμα από τον Δημήτρη του Ministry Of Beauty ολοκλήρωσε το look της. Voila! Η κούκλα ηθοποιός, πανέτοιμη, ποζάρει στον φακό του Νέαρχου Παναγιώτου.

Συγχαρητήρια, θα γίνεις για δεύτερη φορά μανούλα. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;
Πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Τα μωρά είναι ευλογία και μεγάλη χαρά. Πιστεύω ότι ένα ζευγάρι ολοκληρώνεται με ένα μωρό και εύχομαι όλα τα ζευγάρια να ζήσουν αυτό το θαύμα. Εμείς το έχουμε ζήσει και πριν από τέσσερα χρόνια με τη Φρόσω. Τώρα βάζουμε το σταυρό μας να πάνε όλα καλά.

Πώς σχολιάζεις την κάθοδο ηθοποιών από την Ελλάδα; Πιστεύεις ότι προτιμούνται περισσότερο από τους Κύπριους συναδέλφους σου;
Όχι, δεν πιστεύω ότι προτιμούνται, πιστεύω ότι ο κόσμος έχει δείξει ότι αγαπά τους Κύπριους ηθοποιούς, θέλει να βλέπει αυτόν που καθόταν στο café ή ψώνιζε στο supermarket. Δεν σημαίνει ότι για να πάει καλά μια σειρά πρέπει να υπάρχει συνάδελφος από την Ελλάδα. Εάν υποστηρίζει τον ρόλο του σωστά θα φανεί στο αποτέλεσμα, δεν έχει σημασία από το πού προέρχεται. Δεν με ενοχλεί η παρουσία τους, είναι αναφαίρετο δικαίωμα να βρουν δουλειά εδώ, όπως κι εμείς μπορούμε, εάν υπήρχαν δουλειές, να αναζητήσουμε στην Ελλάδα. 

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Μαρίας Μιχαήλ στο must Απριλίου που κυκλοφορεί

 


Tags: People, Μαρία Μιχαήλ, must Απριλίου, cover story, συνεντεύξεις