ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Aισθησιακή εικόνα των χειλιών

Σταύρη Φράγκου


  • Πώς να το πετύχετε;

    Πώς να το πετύχετε;

Εάν θέλετε μία πιο νεανική και αισθησιακή εικόνα του στόματος και των χειλιών, η αυξητική του χείλους δεν αποτελεί την μοναδική επιλογή.

Η συνηθέστερη προσέγγιση για χείλη αφορά και τον όγκο, μέγεθος των χειλιών, με την έγχυση υαλουρονικού οξέως ή άλλων ενέσιμων υλικών ή χρήση ενθεμάτων χείλους.

Σε κάποιες περιπτώσεις το πρόβλημα δεν είναι το μέγεθος των χειλιών αλλά και η θέση τους σε σχέση με την οδοντοστοιχία αλλά και το μήκος που απέχουν από τη θέση της μύτης (ρινοχειλικής απόστασης).

Η ελκυστική εικόνα του νεανικού άνω χείλους είναι να είναι γεμάτα αλλά ελαφρώς υπεγερμένα στην μεσότητα προς τα πάνω αφήνοντας να εκτεθεί ελαφρώς μέρος των τομέων της άνω οδοντοστοιχίας. Ο κόκκινος εξωτερικός βλεννογόνος του άνω χείλους πρέπει να είναι περίπου το 1/3 με 1/2 της απόστασης αυτού από την θέση της μύτης. Αυτό έρχεται να δημιουργήσει η επέμβαση της ανόρθωσης του άνω χείλους.

Καθώς μεγαλώνουμε ηλικιακά τόσο τα οστά όσο και τα μαλακά μόρια ατροφούν επιτρέποντας στο δέρμα να χαλαρώνει προς τα κάτω. Το ίδιο συμβαίνει και στο πρόσωπο και κατ’ επέκταση και στο άνω χείλος. Τα χείλη καλύπτουν πλήρως την άνω οδοντοστοιχία, το κόκκινο του άνω χείλους λεπταίνει και οι γωνίες του χείλους εξαφανίζονται και το μήκος του μικραίνει δίνοντας μια εικόνα θλίψης στο στόμα.
Η ανόρθωση του άνω χείλους επαναφέρει τη σωστή θέση σε σχέση με την άνω γνάθο και αποκαθιστά την πτώση στα άκρα.

Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει μόνη της ή θα μπορούσε να συνδυαστεί και με άλλη αισθητική παρέμβαση. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορεί να συνοδευτεί με έγχυση λίπους στο άνω χείλος ή άλλου είδους Filler στο χείλος. Επίσης θα μπορούσε να συνδυαστεί με άλλες χειρουργικές παρεμβάσεις όπως ρινοπλαστική, πωγωνοπλαστική. Η τομή για την επέμβαση αυτή είναι διακριτική και γίνεται στη βάση της μύτης.

Τοποθετούνται κάποια μη απορροφήσιμα ράμματα τα οποία και αφαιρούνται 4-7 ημέρες μετεγχειρητικά. Η ασφάλεια και η επιτυχία αυτής της επέμβασης είναι πολύ υψηλή και η πλειοψηφία των ασθενών δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορεί να είναι νέες κοπέλες οι οποίες αναζητούν μία πολύ πιο εντυπωσιακή εικόνα περιστοματικά ή μεγαλύτερες ηλικίες στα πλαίσια θεραπειών αντιγήρανσης και αναζωογόνησης του προσώπου.

Η επιστροφή στην εργασία είναι σε 2-4 ημέρες. Η ερυθρότητα που υπάρχει στο σημείο της τομής είναι ήπια και κρατά για 2 εβδομάδες.
Η επέμβαση αυτή αρχίζει και γίνεται μια από τις δημοφιλέστερες παρεμβάσεις στην Αμερική και αυτό γιατί τα αποτελέσματά της είναι άμεσα και εντυπωσιακά και έχει γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητα.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy – ioannidis@advancedaesthetics.gr


Tags: lips, beauty, ομορφιά, γυναίκα, χείλη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)