ΟΜΟΡΦΙΑ

Μια νέα άποψη στο μακιγιάζ προτείνουν τα Beauty Line

Σταύρη Φράγκου


  • Για το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015 - 16.

    Για το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015 - 16.

Η γυναίκα Beauty Line είναι μια γυναίκα αποφασιστική, δυναμική, γεμάτη ενέργεια που δεν καταβάλλεται από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η γυναίκα Beauty Line με έντονη προσωπικότητα, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής στοv κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Η γυναίκα Beauty Line, δραπετεύει από όλα και εμπνέεται από την άγρια ομορφιά της φύσης. Είναι ελεύθερη!

Σε μια ανεξάρτητη γυναίκα ταιριάζει το νέο look που δημιούργησε ο Μιχάλης Ορφανίδης, Senior Make up Artist των καταστημάτων Beauty Line. Το δυναμικό αυτό look συνδυάζει την αντισυμβατικότητα με την ακαταμάχητη γοητεία. Μια βουτιά στην δεκαετία των 80’s, του εκκεντρικού και άγριου γκλάμουρ. Συναντάμε ξανά την αμφιλεγόμενη έντονη ομορφιά της Grace Jones, Supermodel, τραγουδίστριας, Performer, και μούσας του Azzedine Alaia και πολλών άλλων σχεδιαστών.

“Αφήνω να με συνεπάρει το pop fashion icon Grace Jones, για να δημιουργήσω το νέο look της σεζόν. Το απρόσιτο άγριο ύφος της, το μακιγιάζ της και το εκκεντρικό ντύσιμο της αποτελούν για μένα σημείο αναφοράς”  λέει ο Μιχάλης Ορφανίδης.

Σήμερα έχω μπροστά μου το μοντέλο Sanne Van Straten. Ζω την αντίθεση μεταξύ του ζεστού και του ψυχρού χρώματος. Αυτό που ανακαλύπτω με εκστασιάζει. Το μπορντό μελιντζανί χρώμα για τα χείλη της δίνει άποψη και στυλ, ενώ το δαμασκηνί στα μάτια δημιουργεί ένα βαθύ μυστήριο. Το ψυχρό πράσινο τονίζει την αγαλμάτινη μορφή του προσώπου και συμπληρώνει την εικόνα μιας γυναίκας που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Αυτή τη σεζόν, απελευθερωθείτε σε ένα κόσμο όμορφο, λαμπερό και έντονο. Στον κόσμο της τολμηρής, συναρπαστικής, και αποφασιστικής γυναίκας Beauty Line.

 

 


Tags: Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015 - 16, Beautyline, beauty, Mike Ορφανίδης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)