ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε προϊόντα Ice Power συνολικής αξίας €50!

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Θα είσαι μια από τις/τους πέντε τυχερές/ούς

    Θα είσαι μια από τις/τους πέντε τυχερές/ούς

Η Marathon Trading διοργανώνει ένα νέο διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών με προϊόντα Ice Power, συνολικής αξίας €50 έκαστο!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Marathon Trading, την επίσημη αντιπρόσωπο των προϊόντων Ice Power στην Κύπρο, μέσα από τη σελίδα τής Ice Power στο Facebook, και ισχύει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2015.   

Αποδεδειγμένα, ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς έχει κάνει λιγότερο ανεκτικούς στον πόνο και περισσότερο επιρρεπείς σε μικροτραυματισμούς και άλλους πόνους. Κι εδώ έρχονται τα προϊόντα της σειράς Ice Power να δώσουν τη λύση σε όλους όσοι παρουσιάσουν ξαφνικό πόνο στους μυς, οίδημα ή φλεγμονή. Διότι, ως γνωστόν, τα προϊόντα Ice Power δρουν μέσω της κρυοθεραπείας, μιας αποτελεσματικής μεθόδου θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους. Επιπλέον, η κρυοθεραπεία που προσφέρεται μέσω των προϊόντων Ice Power ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του πόνου και των φλεγμονών στις αρθρώσεις, τη βελτίωση της κινητικότητας και την ανακούφιση από οιδήματα.

Το υπέροχο αυτό βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών, λοιπόν, θα γίνει ο σύμμαχός σας ενάντια στον οξύ, μακροχρόνιο πόνο, καθώς τα προϊόντα Ice Power είναι απαραίτητα για κάθε οικογένεια αλλά και για τον καθένα που επιθυμεί να καταπολεμά άμεσα πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις, φλεγμονές και οιδήματα.

 Για να κερδίσετε το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών, απλώς κάντε Like τη σελίδα της Ice Power Cyprus, Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού και αφήστε το σχόλιό σας για το ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν Ice Power!

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα της Ice Power στο facebook (https://www.facebook.com/IcePowerCyprus), και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, για να κερδίσετε ένα από τα πέντε αυτά βαλιτσάκια!

Τα προϊόντα Ice Power εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία.

Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία
Τηλ.: 22.89.95.00
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy


Tags: διαγωνισμός, προϊόντα, Ice Power, συνολικής αξίας, υγεία, ομορφιά, Marathon Trading, Σεπτέμβριος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ