ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Soprano Xli: Η νέα θεραπεία που κάνει θραύση

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Τι είναι η θεραπεία με το laser Soprano Xli;

    Τι είναι η θεραπεία με το laser Soprano Xli;

Τι καινούριο υπάρχει στις θεραπείες αποτρίχωσης Laser με Soprano Xli; Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τί δίνει λύση σε πολλά προβλήματα.

Πείτε μας ποια είναι η ανάπτυξη της χρήσης Laser τον τελευταίο καιρό;
Η χρήση των Laser (Soprano Xli) για καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας χρονικά αναφέρεται εδώ και 15 και πλέον χρόνια.  Όλο αυτό τον καιρό αναπτύχθηκαν τεχνολογίες που μπορούν να δώσουν καλύτερα και μονιμότερα αποτελέσματα και μάλιστα σε γρηγορότερο χρόνο.

Αν και υπήρχε ανάπτυξη, ποιά προβλήματα υπάρχουν ακόμη;
Κάποια προβλήματα όμως παρέμεναν  άλυτα όπως είναι ο πόνος, η δυσφορία, η ερυθρότητα και ο περιορισμός των εφαρμογών σε σκουρόχρωμα δέρματα και ανοιχτόχρωμη τριχοφυΐα. Σκουρόχρωμα δέρματα αντιμετωπίζουν πιο συχνά προβλήματα ευαισθησίας, πόνου και αποχρωματισμό, πράγμα που καθιστά τη θεραπεία αδύνατη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.  

Ποια είναι η καινούργια ένταξη στο laser που δίνει λύση σε αρκετά προβλήματα;
Τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχει μια καινούρια τεχνολογία diode laser όπου έρχεται να λύσει τα προαναφερθέντα προβλήματα.  Το συγκεκριμένο laser Soprano Xli με κεφαλή από ζαφείρι σε μόνιμη ψύξη αλλά και με την τεχνολογικά καινοτόμο (IN MOTION- γρήγορη κίνηση) εφαρμογή δίνονται λύσεις όσο στο θέμα πόνου, ταχύτητας αλλά και στο θέμα περιορισμού δερματικού τύπου δέρματος και σε συσχετισμό μάλιστα με την χρονική περίοδο της θεραπείας για παράδειγμα το Καλοκαίρι .

Τι είναι η θεραπεία με το laser Soprano Xli;
Αποτελεί θεραπεία όπου είναι πραγματικά ανώδυνη χωρίς αναλγητικά ή άλλες προετοιμασίες, είναι γρήγορη - για τους περισσότερους ασθενείς διαρκεί λιγότερο από μια ώρα-  και δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Είναι αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος, καθώς επίσης και σε διαφορετικούς τύπους τρίχας, πληρέστερη ως προς την επιφάνεια κάλυψης της θεραπείας και απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος – συμπεριλαμβανομένου και των ευαίσθητων περιοχών όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η περιοχή του μπικίνι.

Τι παρέχει το νέο σύστημα Soprano Xli;
Δίνει στον πελάτη την δυνατότητα θεραπείας με δυο μεθόδους αποτρίχωσης Dual Mode, τεχνολογία HR και Eν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR). Η τελευταία, είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως, με ήδη περισσότερα από 3.500 συστήματα εγκαταστημένα ανά την υφήλιο, με τεράστια επιστημονική και εμπορική αναγνώριση.

Πώς λειτουργεί η εν κινήσει τεχνολογία;
Λειτουργεί αυξάνοντας σταδιακά της θερμοκρασία της δερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους,  ενώ παράλληλα προστατεύεται πλήρως ο περιβάλλοντος ιστός. Πολύ μικρής διάρκειας παλμοί με μεγάλη συχνότητα επανάληψης διοχετεύονται βαθειά στο στρώμα της δερμίδας, επιτυγχάνοντας μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, ουσιαστικά χωρίς πόνο. Περιοχές όπως ανδρική πλάτη, μπικίνι, γενετική χώρα κ.τ.λ, όπου παλαιότερα θεωρείτο επίπονη και δύσκολη διαδικασία τώρα είναι μια απλή εφαρμογή διάρκειας 10-15 λεπτά.


Tags: Soprano Xli, νέα, θεραπεία, θραύση, ομορφιά, πλαστικός, γυναίκες, άποψη, Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)