ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τρύφωνος - Γερμανού: Αποκαλύπτονται λίγο πριν τα Johnnie Walker Man Of The Year Awards


Η λαμπερή παρουσιάστρια, στιχουργός, ραδιοφωνική παραγωγός, Ναταλία Γερμανού και ο αγαπημένος διευθυντής του Love Radio 100,7 και 88,7 Τάσος Τρύφωνος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται για να αναλάβουν την παρουσίαση του μεγαλύτερου κυπριακού θεσμού Johnnie Walker Man Of The Year Awards. Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στις Τηλεώρες, μας μιλούν για όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε!

Ναταλία Γερμανού

Το κυπριακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να σε απολαύσει ζωντανά, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, καθώς έχεις αναλάβει την παρουσίαση μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος, των Johnnie Walker Man Of The Year Awards. Μίλησε μας λίγο για αυτό…
Με τον Τάσο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Είναι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή χημεία. Αισθάνομαι ασφάλεια μαζί του, γιατί εκείνος κατάγεται από την Κύπρο και γνωρίζει πολύ καλά, πρόσωπα, καταστάσεις και γενικότερα τον θεσμό του Johnnie Walker Man Of The Year Awards. Όσο για μένα, έχω έρθει τόσες πολλές φορές στην Κύπρο και κάθε φορά εισπράττω πολύ μεγάλη αγάπη. Πιστεύω πως η βραδιά των βραβεύσεων θα είναι υπέροχη. Θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή την πρόταση που μου έγινε για την παρουσίαση των βραβείων και είναι η πρώτη φορά που μου έχει ανατεθεί να παρουσιάσω κάτι στην Κύπρο και ειλικρινά χαίρομαι που θα είμαι μαζί με τον Τάσο.

Ο θεσμός των Johnnie Walker Man Of The Year Awards, συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια ζωής και όλα αυτά τα χρόνια έχουν βραβευτεί διάφοροι άνδρες που ξεχώρισαν ο καθένας στον τομέα του. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κάνει τον συγκεκριμένο θεσμό τόσο ξεχωριστό;
Κάθε χώρα έτσι και η Κύπρος τιμά τους άνδρες που θεωρεί ουσιαστικούς και έχουν προσφέρει με τον δικό τους τρόπο κάτι σημαντικό στην πατρίδα τους. Αυτό από μόνο του είναι πάρα πολύ σημαντικό. Για εμένα, παρ’ όλο που δεν γνωρίζω τους υποψήφιους, το ότι βραβεύονται ή ακόμη και το γεγονός ότι ανάμεσα σε τόσους άλλους ξεχωρίζουν να είναι υποψήφιοι, το θεωρώ πολύ τιμητικό και πραγματικά, θέλω να τους γνωρίσω.

Τάσος Τρύφωνος

Θα βρεθείς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης των Johnnie Walker Man Of The Year Awards, αυτή τη φορά με τη Ναταλία Γερμανού. Μίλησε μας για αυτό…
Την πρώτη φορά που μου το πρότεινε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ειδικών Εκδόσεων, Δημήτρης Λοττίδης, σαφέστατα ήταν κάτι πολύ τιμητικό αλλά και αρκετά αγχωτικό. Και αυτό διότι, τα Johnnie Walker Man Of The Year Awards, είναι πολύ σπουδαίος θεσμός, νοουμένου ότι βραβεύονται οι άνδρες της χρονιάς που διακρίθηκαν ο καθένας στον τομέα του. Όταν όμως έζησα και από μέσα τη διοργάνωση, διαπίστωσα ότι είναι κάτι που και να μην υπήρχε έπρεπε να εφευρεθεί. Φέτος, τα βραβεία θα είναι καλύτερα από πέρσι γιατί εκτός άλλων, θα μεταδίδονται και ζωντανά από το κανάλι του Mega.

Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει τα Johnnie Walker Man Of The Year Awards ξεχωριστά;
Κάθε χρόνο με συγκινεί το ειδικό βραβείο «Τιμής ένεκεν» και το «Βραβείο προσφοράς». Αυτό που παρατηρώ, είναι ότι κάθε χρόνο τα Johnnie Walker Man Of The Year Awards, είναι και καλύτερα. Φέτος δε, έτσι όπως τα προετοιμάζουμε, νομίζω πως το κοινό θα εκπλαγεί. Θα έχουμε πολλά ονόματα και οπωσδήποτε όλος ο κόσμος την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 21:20 πρέπει να συντονιστεί με το Mega.

Συνέντευξη στην Μαρίνα Χρυσοστόμου

Διαβάστε όλη την συνέντευξη στις Τηλεώρες που κυκλοφορούν. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Όμιλος των Ειδικών Εκδόσεων και η Εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Χορηγοί: Deloitte, BMW, Trident senses, Camel active, ACS. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Mega, στις 21.20 το βράδυ.


Tags: Ναταλία Γερμανού, Τάσος Τρύφωνος, Johnnie Walker Man Of The Year Awards 2011, people, συνεντεύξεις