ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Το μυστικό της Gisele που κρύβεται πίσω από τη μπούρκα

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Ακόμη και η Gisele επιθυμεί να μπει κάτω από το νυστέρι προκειμένου να ανανεωθεί.

    Ακόμη και η Gisele επιθυμεί να μπει κάτω από το νυστέρι προκειμένου να ανανεωθεί.

Το αψεγάδιαστο της σώμα και οι ιδανικές της αναλογίες την κράτησαν επί είκοσι χρόνια στην κορυφή της μόδας. Με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο κατέκτησε τις πασαρέλες, ενώ η απόφασή της να αποχωρήσει απ’ αυτές στοίχησε σε πολλούς.

Ο λόγος για την καλλονή από την Βραζιλία Gisele Bündchen, η οποία μπορεί να κέρδισε το «genetic Jackpot» αλλά τον πλαστικό δεν τον σνομπάρει!

Ναι ναι καλά διαβάσατε ακόμη και η Gisele επιθυμεί να μπει κάτω από το νυστέρι προκειμένου να ανανεωθεί. Η 35χρονη Βραζιλιάνα αποθανατίστηκε από τους παπαράτσι πριν μερικές μέρες όταν πήγε να επισκεφθεί τον πλαστικό χειρουργό για να κάνει δύο πλαστικές, μία στα μάτια και μία στο στήθος κόστους 11.000 δολαρίων.

Βέβαια, η Gisele Bündchen μεταμφιέστηκε σε... Μουσουλμάνα για να πάει στον πλαστικό στο Παρίσι, αλλά προδόθηκε από τον σοφέρ της και την αδελφή της, Rafaella.

Η Gisele Bündchen ήθελε οπωσδήποτε να φτιάξει το στήθος της, το οποίο θεωρούσε πως είχε πάρει την «κατιούσα» μετά τις εγκυμοσύνες. Αυτό το καταλαμβάνουμε....στα μάτια τι ήθελε να κάνει 35 χρονών γυναίκα;  Αυτό θα το δούμε σε λίγες μέρες!


Tags: μυστικό, Gisele μπούρκα, πλαστικός, μάτια, στήθος, Παρίσι, αδελφή, στήθος, μάτια, καλλονή, Βραζιλία, paparazzi

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)