ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Πορσελάνινη μου επιδερμίδα!

Γαβριέλα Αγησιλάου


Πορσελάνινη μου επιδερμίδα!

CHANEL: Μία δυναμική διαδικασία τριών φροντίδων που χρησιμοποιούνται διαδοχικά την ημέρα, τη νύχτα και το σαββατοκύριακο.

Μια ωραία επιδερμίδα αναγνωρίζεται αμέσως, καθώς είναι απαλή, λεία και αφράτη. Η χροιά της είναι λαμπερή και φωτεινή και αδιαφορεί για τις ημέρες και τις εβδομάδες που περνάνε. Ωστόσο, οι κουραστικοί ρυθμοί της σύγχρονης ζωής δεν παύουν να την ταλαιπωρούν και να αποσυγχρονίζουν σταδιακά τις βασικές βιολογικές λειτουργίες της. Όταν οι φυσικοί ρυθμοί της διαταράσσονται η επιδερμίδα γίνεται μουντή και κουρασμένη, και η ζωντάνια της την εγκαταλείπει.

Για να δώσει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να αποκαλύψει τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας της, η CHANEL δημιούργησε μία δυναμική διαδικασία τριών φροντίδων που χρησιμοποιούνται διαδοχικά την ημέρα, τη νύχτα και το σαββατοκύριακο.

Κάθε πρωί, η φροντίδα LE JOUR DE CHANEL σφίγγει τους πόρους, λειαίνει την επιδερμίδα και αποκαλύπτει τη λάμψη της όλη μέρα.

Κάθε βράδυ, η φροντίδα LA NUIT DE CHANEL καλμάρει και ανακουφίζει την επιδερμίδα χαρίζοντας της ελαστικότητα και λεία όψη στο πρωινό ξύπνημα.

Η φροντίδα LE WEEKEND DE CHANEL ενυδατώνει και απολεπίζει εντατικά την επιδερμίδα για να της εξασφαλίσει εξαιρετική απαλότητα και φωτεινή λεία όψη για την εβδομάδα που έρχεται.

 


Φωτογραφίες

Tags: αψεγάδιαστη, πορσελάνινη, επιδερμίδα, ομορφιά, γυναίκα, κρέμες, LE JOUR DE CHANEL, LA NUIT DE CHANEL, LE WEEKEND DE CHANEL

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)