NEWS

Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Δήμητρα Γεωργίου


Σάββατο 30 Μαΐου

Θέατρο: Η θεατρική παράσταση «Αρκάς η ζωή μετά», παρουσιάζει την υπέρτατη μάχη του καλού και του κακού, με μια χιουμοριστική προσέγγιση. Για πρώτη φορά τα σκίτσα της αγαπημένης σειράς «Η Ζωή Μετά» του διάσημου Έλληνα σκιτσογράφου ΑΡΚΑ παίρνουν σάρκα και οστά σε αυτή την συμπαραγωγή του Θεάτρου «Έρως Αμμόχωστος» και της «Παραπλεύρως Παραγωγές».
Info: €10, WhereHaus 612, τηλ. 70000302

Μουσική: Δεκαεννιά χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ΜΠΛΕ εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα, με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους. Δεν χορταίνουμε όμως να τους απολαμβάνουμε
Info: €10, 23:00, Venue Club, τηλ. 99722272

Θέατρο: Μια παράσταση που έγινε talk of the town. «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου», με την μοναδική Ελένη Ουζουνίδου. Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του ’30, κόρη ανώτερου υπάλληλου του Υπουργείου Εμπορίου. Διαπαιδαγωγημένη με τα χρηστά ήθη της εποχής και αρραβωνιασμένη με λοχαγό του Εθνικού Στρατού. Ζει στην αυλή του σπιτιού της, αδυνατώντας να παρακολουθήσει και κυρίως να αποδεχτεί τη ζωή που προχωράει δίπλα της. Επιμένει πεισματικά να βλέπει τα πάντα μέσα από τα δικά της παραμορφωτικά γυαλιά, καταλήγοντας άλλοτε τραγική κι άλλοτε κωμική φιγούρα, μέσα στα γεγονότα που διαδραματίζονται δίπλα της και αφορούν άμεσα τόσο την ίδια, όσο και τους δικούς της ανθρώπους.
Info: €15 / €12, 20:30, Ριάλτο, τηλ. 77777745

Κυριακή 31 Μαΐου

Event: Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής εκδήλωσης, η «Κόκκινη Κυριακή» επιστρέφει με μουσική από τους DJs Kryder και Tom Staar καθώς και ζωντανή μουσική από το Κυπριακό συγκρότημα Minus One. Κόκκινοι πρέπει να είναι απαραίτητα όσοι θέλουν να μπουν στο κλαμπ, είτε βάφοντας το σώμα τους κόκκινο, είτε φορώντας κόκκινα ρούχα ή κόκκινα μαγιό.
Info: Guaba Beach Bar, τηλ. 95340000

Cinema: Ο Frank είναι εφευρέτης και πάλαι ποτέ παιδί θαύμα. Η Casey είναι μια ευφυής και αισιόδοξη νεαρή με απορίες πάνω σε ό,τι αφορά την επιστήμη. Αυτοί οι δύο είναι πλέον δεμένοι με ένα κοινό πεπρωμένο, αφού είναι οι ταξιδιώτες της Tomorrowland, μιας χώρας πέρα από χρόνο και χώρο. Κάθε τους πράξη εκεί, όμως, επηρεάζει άμεσα τον κόσμο και τον εαυτό τους στη Γη. Με τους George Clooney και Britt Robertson. Όλα αυτά στην ταινία Tomorrowland.
Info: Στους κινηματογράφους K Cineplex

Μουσική: Κατακλυσμός 2015 και το τριήμερο διασκέδασης στην Αγία Νάπα, συνεχίζεται με διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Highlight η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη συμμετοχή της Γεωργίας Νταγάκη.
Info:  Λιμανάκι Αγίας Νάπας


Tags: Σαββατοκύριακο, ατζέντα, θέατρο, μουσική, event, cinema, news

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)