ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Πως μπορείς να διορθώσεις την χαλάρωση λαιμού

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Τι μπορούμε να κάνουμε για να «σώσουμε» τον τράχηλο;

    Τι μπορούμε να κάνουμε για να «σώσουμε» τον τράχηλο;

It’s all about neck

Η ηλικιακή επιβάρυνση της περιοχής του τραχήλου (λαιμού) δεν αφορά την χαλάρωση αλλά την ποιότητα του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου επέρχεται αφυδάτωση, λέπτυνση του δέρματος με παπυρώδη υφή και ανάπτυξη επιφανειακών ρυτίδων με κίνηση οριζοντίως αλλά και καθέτως. O δρ Ανδρέας Ιωαννίδης δίνει τη λύση για την βελτίωση του τραχήλου…..

Τι μπορούμε να κάνουμε για να «σώσουμε» τον τράχηλο;
Ένα Neck Lift είναι το ιδανικό αφού μπορεί να βελτιώσει την χαλάρωση εάν υπάρχει αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά με το θέμα ποιότητας του δέρματος δηλαδή τη λέπτυνση, την αφυδάτωση, τη γήρανση, και με τις επιφανειακές ρυτίδες.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος τότε;
Η δημιουργία νεοκολλαγογένεσης και πάχυνσης του δέρματος. Την τελευταία πενταετία γνώρισε μεγάλη αποδοχή η χρήση ραμμάτων PDO (πολυδιοξανόνης).  Παρά το γεγονός ότι το υλικό πολυδιοξανόνης χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίας σε άλλη μορφή εσωτερικών ραμμάτων, τώρα έγινε ευρέως γνωστή  επίδραση που έχει στη διέγερση παραγωγής κολλαγόνου, μια πρωτεΐνη υπεύθυνη για την ελαστικότητα, τονικότητα αλλά και πάχους του δέρματος. Επίσης παρατηρήθηκε μετά από μια ήπια φλεγμονώδη αντίδραση ξένου σώματος που δημιουργεί αύξηση της σύνθεσης ενδογενούς υαλουρονικού οξέος.

Δηλαδή η νεοκολλαγογένεσης υπάρχει κάποιός τρόπος που εισβάλει στο δέρμα του τραχήλου;
Ναι, γι’ αυτό δημιουργήθηκαν ειδικά νήματα όπου τοποθετούνται κατά μήκος του προβληματικού δέρματος αυξάνοντας τη σφριγηλότητα και γεμίζοντας τις επιφανειακές ρυτίδες. Αυτό ήταν ιδιαίτερο χρήσιμο σε θεραπείες τραχήλου (λαιμού) όπου το κύριο πρόβλημα μας είναι η γήρανση του δέρματος και τα σημάδια που υπάρχουν.

Υπάρχει όντως φανερό αποτέλεσμα;
Ναι γιατί τοποθετώντας τα νήματα PDO κατά μήκος των ρυτίδων αλλά και με τη μορφή πλέγματος καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα της γήρανσης του λαιμού τουλάχιστον κατά 60-80%.

Τα νήματα συνδυάζονται με κάποιο άλλο οξέο;
Ακριβώς. Σε τελευταία εφαρμογή συνδυάζουμε τη χρήση των νημάτων με την έγχυση υαλουρονικού οξέως μακράς διαρκείας ή πολυκαπρολακτόνη με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Η διάρκεια του αποτελέσματος λείανσης και σύσφιξης του λαιμού με την μέθοδο αυτή διαρκεί από 24 μέχρι 36 μήνες.

Σε ποία ηλικία συστήνεται η μέθοδος αυτή;
Ηλικιακά άτομα που ενδείκνυνται για μια τέτοια τεχνική κυμαίνεται από ηλικίες 30 μέχρι και 65 χρόνων.

Info
Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002
Facebook: AdvancedAestheticsGr
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics
        


Tags: πλαστικός, ήλιος, καλοκαίρι, γυναίκα, ηλικίες, ομορφιά, πλαστικός χειρούργος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)