ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Απέκτησε σφριγηλό σώμα χωρίς να κουραστείς

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, η παραπάνω τεχνολογία συσφίγγει το χαλαρό δέρμα

    Ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, η παραπάνω τεχνολογία συσφίγγει το χαλαρό δέρμα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εμείς οι γυναίκες ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε για το σώμα μας,  καθώς συνειδητοποιούμε πως μια ανάσα μας χωρίζει από την πρώτη καλοκαιρινή βουτιά.

Αρχίζουμε να αναζητάμε το ιδανικό bikini ενώ την ίδια στιγμή αναζητάμε εύκολες, αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις για να αποκτήσουμε μια αψεγάδιαστη σιλουέτα. 

Μια απλή, γρήγορη και μη επεμβατική εναλλακτική και σίγουρα ανώδυνη θεραπεία είναι η σύσφιξη μέσω της τεχνολογίας του υπερύθρου.

Ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, η παραπάνω τεχνολογία συσφίγγει το χαλαρό δέρμα σε περιοχές όπως πόδια, χέρια, κοιλιά  αλλά και το πρόσωπο.

Πώς δουλεύει η τεχνολογία Υπερύθρου;

Με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και φυσικά χωρίς την καταστροφή της επιδερμίδας, η υπέρυθρη δέσμη θερμαίνει τα εν τω βάθει επίπεδα του ιστού. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της απορρόφησης του φωτός από το υγρό στοιχείο του δέρματος, διεγείροντας μηχανισμούς για τη βελτίωση της δομής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που το αποτέλεσμα θα είναι μια νεανική και μια σφριγηλή εμφάνιση.

Τι να αναμένετε;
Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, η περιοχή θεραπείας, η ποιότητα του ιστού και το μέγεθος της χαλάρωσης. Πριν τη θεραπεία ένα παγωμένο gel απλώνεται στην περιοχή και κατόπιν επιλέγεται η κατάλληλη ενέργεια για τον κάθε τύπο δέρματος. Οι ασθενείς βλέπουν βελτίωση μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Είναι εντελώς ανώδυνη και μπορείτε αμέσως μετά την θεραπεία να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας.

Είναι ασφαλές;
Η τεχνολογία υπερύθρου εγγυάται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η ενέργεια των παλμών στο υπέρυθρο εύρος απορροφάται από το στόχο θεραπείας με αποτέλεσμα την υψηλή θέρμανση του δέρματος χωρίς την καταστροφή του.

Η επιλογή της κατάλληλης ενέργειας αποτρέπει την ανάγκη ισχυρών ψυκτικών μηχανισμών. Κλινικές έρευνες από εξειδικευμένους παγκόσμιους φορείς πιστοποιούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι για την καταπολέμηση της χαλάρωσης συμπεριλαμβάνουν κρέμες, χημικά peelings και laser ανάπλασης δέρματος. Η ανάγκη μιας πιο εν τω βάθει δράσης στο δέρμα, εκεί που βρίσκεται δηλαδή πραγματικά το πρόβλημα της χαλάρωσης, περιορίζει την αποτελεσματικότητα των πιο πάνω θεραπειών.

Το παλμικό Υπέρυθρο Φώς διεισδύει και θεραπεύει τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα. Το φώς συσφίγγει, τονώνει και βελτιώνει την υφή του δέρματος χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις θεραπείες. Είτε με Μεσοθεραπεία σώματος ή προσώπου όπως και με την θεραπεία PRP με βλαστοκύτταρα (Vampire lift).

Ο συνδυασμός αυτός στοχεύει πέραν της νεοκολλαγογένεσης και στη δημιουργία καινούριων ινοβλαστών, όπως επίσης και στο DNA των κυττάρων όπου έχουμε επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής τους. Έτσι έχουμε ένα υγιέστερο σε εμφάνιση δέρμα, πιο σφριγηλό, χωρίς τα σημάδια κούρασης και απόπτωσης που προέρχονται με την ηλικία.

Το πλεονέκτημα της θεραπείας σύσφιξης με παλμικό υπέρυθρο φως είναι ότι δεν έχει καμία περίοδο ανάρρωσης αφού ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του. Το κόστος της κάθε συνεδρίας είναι ανάλογο με την περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε. Με μια ενημέρωση στον Ιατρό θα σας βοηθήσει να λύσετε όλες τις απορίες που πιθανόν να έχετε σχετικά με την συγκεκριμένη θεραπεία.


Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002 - +30 2109595566-366        
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy  
Tags: σώμα, καλοκαίρι, λαιμός, γυναίκα, σφριγηλό, απλή, γρήγορη, μη επεμβατική εναλλακτική, θεραπεία, σύσφιξη με υπέρυθρο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)