ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Εξαλείψτε το λίπος έως 40%...με μια μόνο θεραπεία

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Είναι μια καινούρια επαναστατική μέθοδος η οποία βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard

    Είναι μια καινούρια επαναστατική μέθοδος η οποία βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard

3D Cryolipolysis: Το λίπος δεν αντέχει το ψύχος

Ο Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης μας μιλάει για μια καινούργια τεχνική αναίμακτης λιπογλυπτικής, η οποία εξαλείφει 20% έως 40% από το λίπος σας με μία μόνο θεραπεία.

Τι είναι ακριβώς το 3D Cryolipolysis;  
Είναι μια καινούρια επαναστατική μέθοδος η οποία βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard από τις οποίες διαπιστώθηκε η επίδραση του ψύχους στον μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού.

Τι συμβαίνει δηλαδή στην διαδικασία αυτή;
Κατά τις κλινικές μελέτες αποδείχτηκε ότι τα λιπώδη κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες κάτω από -6 βαθμούς κελσίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα που ξεπερνάει τα 45 λεπτά. Βάσει αυτών των ευρημάτων δημιουργήθηκε η τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης, όπου με υποπίεση (αρνητική πίεση αναρρόφησης-suction), συλλαμβάνεται η περιοχή προς θεραπεία και καταψύχεται με στόχο την μείωση του τοπικού πάχους κατά 20%-40% χωρίς νυστέρι και περίοδο ανάρρωσης.
Η μέθοδος αυτή έχει πάρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA) και κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της.

Μόνο με την θεραπείας αυτή θα κάψουμε το λίπος που επιθυμούμε;
Ναι! Τα εκπληκτικά αποτελέσματα αδυνατίσματος είναι αισθητά  με μόνο μία και αυτή την  θεραπεία! Είναι κατάλληλο για επίμονα αποθέματα λίπους. Χωρίς άσκηση , χωρίς καμία αλλαγή στη διατροφή . Είναι μια εκπληκτική εύκολη λύση για απώλεια λίπους.
Ποιοι είναι υποψήφιοι για το 3D Cryolipolysis:
Το 3D Cryolipolysis δεν είναι λύση για απώλεια βάρους σε παχύσαρκα άτομα, ή υποκατάστατο σε χειρουργικές επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση. Ένα καλό υποψήφιο άτομο για αυτή την θεραπεία είναι τα άτομα που έχουν αισθητά εξογκώματα λίπους σε ορισμένες περιοχές και θέλουν να τα ξεφορτωθούν. Ο Ιατρός σας θα αποφασίσει εάν είστε κατάλληλος για αυτήν την θεραπεία.

Πόσο διαρκεί κάθε θεραπεία:
Κατά την επίσκεψη σας στον Ιατρό θα σας δώσει ο ίδιος το κατάλληλο πλάνο που πρέπει να γίνει σε εσάς και αυτό θα καθορίσει και τον χρόνο της κάθε θεραπείας σας. Μια συνηθισμένη θεραπεία διαρκεί από 1 ώρα μέχρι και 2 ώρες.
Είναι ασφαλές η κρυολιπόλυση; Είναι επώδυνη θεραπεία;
Η κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ασφαλές αφού δεν επηρεάζονται άλλα κύτταρα εκτός από τα λιποκύτταρα. Ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης, αλλά και της έλξης, όμως αυτό υποχωρεί από τα πρώτα δυο με τρία λεπτά. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα.

Πόσο κοστίζει η θεραπεία της 3D Cryolipolysis;
Το κόστος της θεραπείας ποικίλλει αναλόγως με τις περιοχές που θα γίνει η θεραπεία και ποιος ο στόχος του ασθενή σε κάθε περιοχή. Από την πρώτη κιόλας θεραπεία θα υπάρξει μια αισθητή μείωση στην περιοχή, αλλά ο ασθενής μπορεί να επιθυμεί ακόμη περισσότερη μείωση και να επαναλάβει την θεραπεία.

Ποια τα αποτελέσματα και οι αλλαγές της;
Αλλαγές βλέπετε στις 3 εβδομάδες από την μέρα της θεραπείας και τα θεαματικά αποτελέσματα μετά από 2 μήνες. Όμως, το σώμα συνεχίζει να αποβάλει λιποκύτταρα για 4 με 6 μήνες μετά.
Όταν ένας ασθενής εφαρμόσει την θεραπεία 3D Cryolipolysis τα επηρεασμένα λιποκύτταρα εξαλείφονται.  Όσο περισσότερο διατηρήσει το βάρος του σώματος με τη κανονική διατροφή και ίσως και κάποια άσκηση, τότε το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα θα παραμείνει σταθερό.

Χρειάζεται κάποιο ειδικό πρόγραμμα διατροφής ή άσκηση παράλληλα με τις θεραπείες;
Με την θεραπεία αυτή δεν χρειάζεται να πάρετε κανένα είδος χαπιών αδυνατίσματος, ούτε κάποιο ειδικό πρόγραμμα διατροφής και ακόμη ούτε κάποια σωματική άσκηση.  Συνήθως πολλοί ασθενείς μετά την θεραπεία 3D Cryolipolysis έχουν κίνητρο και από μόνοι τους αρχίζουν να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους.
Τυπικά, κάθε θεραπεία 3D Cryolipolysis σημειώνει μείωση του λίπους στην υπό θεραπεία περιοχή. Μετά την συμπλήρωση της αρχικής θεραπείας, μπορείτε να πετύχετε περαιτέρω μειώσεις λίπους με πρόσθετες θεραπείες. Ορισμένοι πελάτες βρίσκουν ότι μία μόνο θεραπεία καλύπτει πλήρως τους στόχους τους. Εσείς και ο θεραπευτής σας θα συζητήσετε και θα σχεδιάσετε ένα σχέδιο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τι είναι το 3D Cryolipolysis Plus;
Με την τεχνική 3D Cryolipolysis Plus συνδυάζεται μαζί με ultrasound Cavitation (υπερηχητική σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες), για ταυτόχρονη αντιμετώπιση προβλημάτων χαλάρωσης και σύσφιξης τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.
Με τον συνδυασμό αυτό έχουμε γρηγορότερα αποτελέσματα και από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.


Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics


Tags: πλαστικός, ομορφιά, γυναίκα, εύκολα, απλό, γυναικα, λίπος, καλοκαίρι, Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)