ΑΡΩΜΑΤΑ

Bουτιά στον «Paradiso»

Γαβριέλα Αγησιλάου


Bουτιά στον «Paradiso»

Roberto Cavalli, Paradiso

Το άρωμα Roberto Cavalli Paradiso είναι το κλειδί για έναν άλλο κόσμο, για έναν επίγειο παράδεισο, όπου βιώνεις συγκλονιστικές συγκινήσεις και μοναδικές απολαύσεις.

Αναβιώνει μια απροσδόκητη εξόρμηση σε μια υπέροχη έπαυλη και τους μυστικούς της κήπους, κάπου στη Μεσόγειο Θάλασσα. Μιλάει για το φιλί του νερού και του ήλιου στην επιδερμίδα, για το γιασεμί και την ευαίσθητη μυρωδιά του, για τη συναρπαστική πτήση εξωτικών παπαγάλων στο γαλανό ουρανό…

Το άρωμα Roberto Cavalli Paradiso δημιουργήθηκε από την master αρωματοποιό Louise Turner. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό woody floral άρωμα, για μια συμφωνία από νότες εμπνευσμένες από τον ήλιο και τα Ιταλικά τοπία. Ένα γαργαλιστικό πρελούδιο από σπινθηροβόλο κίτρο που αναμειγνύεται γενναιόδωρα με το περγαμόντο και το γλυκό μανταρίνι, κεντρίζει την προσοχή και ξυπνά τις αισθήσεις.

Είναι μια χαρούμενη και δροσερή εισαγωγή, που ξεχειλίζει από ζωή και φως. Μια σαρκική νότα καρδιάς από άγριο γιασεμί ακολουθεί, φέρνοντας μαζί της έναν τόνο φιλήδονο και αισθησιακό.

Το άρωμα κλείνει με μια πλούσια και εύθραυστη συμφωνία από κυπαρίσσι, άνθος δάφνης και πεύκου. Πρόκειται για ένα επεξεργασμένο κράμα από παραδοσιακές Ιταλικές μυρωδιές, που διευρύνουν και επιμηκύνουν το μαγικό άρωμα από το γιασεμί και αφήνουν ένα διαρκές, ξυλώδες αποτύπωμα.

 


Φωτογραφίες

Tags: άρωμα, ομορφιά, καλλυντικά, Paradiso, Roberto Cavalli, αγορά, γυναίκα, νότες, buy now

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)