ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χάρης Κκολός - Μαρία Μιχαήλ: Ευτυχισμένοι Μαζί

newsroom must


Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;
Χ: Δεν ξέρω τι ήταν. Είπα ''εν ωραία γκόμενα τούτη''. Τώρα στην ηλικία των 17 τι έρωτας... θυμάμαι όμως μετά από μία εβδομάδα να βάζω το παντελόνι μου το καλό το πράσινο, τη στενή φανέλα της γυμναστικής, να λούζομαι την κολόνια του αδελφού μου, να βάζω μισό κιλό τζελ πάνω στο μαλλί και να πηγαίνω να κάθομαι έξω από το μαγαζί που δούλευε η Μαρία καλοκαίρι, να τη δω έστω και τρία λεπτά.
Μ: Ο έρωτας τότε ήταν πολύ ρομαντική κατάσταση, δεν υπήρχαν κινητά - διαδίκτυο, υπήρχε η αναμονή και αν κατάφερνες να εξηγηθείς με τον άλλο μέσω ενός σταθερού τηλεφώνου να βρεθείτε. Άλλες εποχές πιο αγνές.

Χάρη έκανες κάτι για τη Μαρία που δεν το έχεις κάνει για άλλη γυναίκα;
Χ: Μωρό. (γέλια)
Μαρία, τι ξεχώρισες στον Χάρη, εκτός από το χιούμορ του;
Μ: Ο Χάρης είναι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ. Μαζί του δεν βαριέσαι ποτέ. Είναι συνεχώς σε ενέργεια και γενικότερα δημιουργεί και φτιάχνει καταστάσεις. Πάντα έτσι ήταν και αυτό ξεχώρισα σε αυτόν.

Χάρη, ποιο μειονέκτημα παρατηρείς στη Μαρία και τι θαυμάζεις σε αυτήν;
Χ: Η υπομονή της Μαρίας καταντά σπαστική πολλές φορές. Το δόσιμο της επίσης σε όσους την έχουν ανάγκη. Είναι φοβερός άνθρωπος, θαυμάζω και την πόρωση που έχει με ό,τι καταπιαστεί.

Χάρη, με δύο γυναίκες στη ζωή σου τι άλλο περιμένεις από την προσωπική σου ζωή;
Χ: Ο Θεός να μας έχει καλά και τίποτα άλλο δεν θέλω.

Εσύ Μαρία, νιώθεις ολοκληρωμένη;
Μ: Είμαι ευτυχισμένη μάνα και σύζυγος με τα προβλήματα της ζωής και τις αναποδιές της, αλλά το παλεύουμε. Νιώθω πολύ ωραία τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας τι προσδοκάτε;
Χ: Δουλειά να έχουμε και δόξα σοι ο Θεός! Κάνω πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στο Dromos fm με τον Παναγιώτη Περηφάνου, δουλεύω για ένα θεατρικό που θ’ ανέβει στο θέατρο Versus τον Οκτώβριο και φυσικά στο ''Ρουά Ματ''.
Μ: Eγώ είμαι στο ''Δαχτυλίδι της φωτιάς'', κάνω πρόβες με τον Νίκο Χαραλάμπους σε μονόλογους διασκευασμένους σε παρωδία αρχαίου δράματος, και Θεού θέλοντος θα κάνω θέατρο τον Οκτώβριο με τον Χάρη.

Λόγω της δουλειάς σας είστε εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας και σε κάθε ευκαιρία εισπράττετε τον θαυμασμό του κόσμου. Σας δημιουργεί ζήλια αυτό ή έχετε συνηθίσει πια;
Χ: Mετά από 15 χρόνια νιώθω πολύ εξοικειωμένος με την όλη κατάσταση. Η ζήλια ποτέ δεν ήταν το στοιχείο μου, τη μισώ.
Μ: Ούτε εγώ είμαι οπαδός της.

Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας σας;
Χ: Το παιχνίδι με την κόρη μου, το παραμύθι που της διαβάζω κάθε βράδυ και την ώρα που πάμε για ύπνο με τη Μαρία.
Μ: Χαίρομαι πολύ την ώρα που μπαίνω στο εργαστήρι για να ζωγραφίσω. Εκεί ξεχνώ τα πάντα και ξεκουράζομαι. Είμαι σε δημιουργική φάση αυτή την περίοδο αφού ολοκληρώνω μια θεματική και τον Σεπτέμβριο θα κάνω την πρώτη μου έκθεση.

Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου;
Χ: Εμπιστοσύνη, αυθορμητισμός, τρέλα και χαλαρότητα αλλιώς το καράβι θα βουλιάξει.
Μ: Νομίζω δεν υπάρχουν μυστικά και συμβουλές. Υπάρχει διάλογος και επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιαστούν, με νηφαλιότητα και ηρεμία.

Το ότι δουλεύετε μαζί αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας;
Χ: Το μόνο πρόβλημα είναι το θέμα ωραρίων τίποτα άλλο. Κατά τα άλλα είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Μάλιστα είναι πολλές οι φορές που βοηθά ο ένας τον άλλο και σε θέματα ρόλων κτλ.

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη σας, κοινή, στιγμή;
Χ-Μ: Μετά τον ερχομό της Φρόσως ό,τι κάνουμε μαζί σαν οικογένεια για μας είναι ευτυχισμένη στιγμή. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Σας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση;
Χ: Πολύ. Έχει μειωθεί πάρα πολύ το εισόδημα στο σπίτι, εγώ κάνω τρεις δουλειές για να βγάζω ένα μισθό να πληρώνονται οι υποχρεώσεις. Παλαιότερα, κάναμε κανένα ταξιδάκι κάθε τόσο, τώρα, no money no honey. Μια χαρά όμως είμαστε δόξα τω Θεώ. Όλα με αγάπη.
Μ: Όπως όλα τα νοικοκυριά έχουμε αλλάξει και εμείς τον τρόπο ζωής μας. Στη δουλειά μας τίποτα δεν είναι σίγουρο, σήμερα δουλεύεις αύριο όχι, υπάρχει μια αβεβαιότητα και σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί αυτό το κενό μεγαλώνει συνεχώς.

Αν η κόρη σας, σας πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός τι θα κάνετε;
Χ: Δεν έχει έτσι βλέψεις προς το παρόν. Θέλει να γίνει αισθητικός.
Μ: Εγώ πάλι νομίζω πως θα μας ''γελάσει'' στο τέλος.


Tags: Χάρης Κκολός, Μαρία Μιχαήλ, συνέντευξη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)