ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

V. Beckham: Με νέα εμφυτεύματα σιλικόνης!

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η Posh αποφάσισε να επαναφέρει τον πλούσιο μπούστο.

    Η Posh αποφάσισε να επαναφέρει τον πλούσιο μπούστο.

Κάποτε αποτελούσε το πρότυπο κάθε κοριτσιού, όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος «Spice Girls». Πλέον είναι μια καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας που προσαρμόζει τη μόδα στο στυλ της κάτι που την αναδεικνύει ως το απόλυτο fashion icon.

Ο λόγος για την αγαπημένη σε όλους μας σχεδιάστρια μόδας, Victoria Beckham, η οποία μέσα σε διάστημα δυο μηνών κατάφερε να γίνει talk of the town και να κερδίσει τις εντυπώσεις... για δύο λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι γιατί μέσω της κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, απέδειξε ότι είναι μια σχεδιάστρια που εμπνέει, επηρεάζει και ενδυναμώνει τη βιομηχανία της μόδας, αφού όλα τα κομμάτια της ήταν καταπληκτικά.

Ο δεύτερος ...τα νέα ενθέματα σιλικόνης στο στήθος, τα οποία τράβηξαν όλα τα βλέμματα στην κυριολεξία λίγες εβδομάδες  μετά στο Alexander McQueen: Savage Beauty gala.

Μάλιστα όλοι σχολίασαν το γεγονός πως ένα χρόνο πριν, τον Φεβρουάριο του 2014 συγκεκριμένα,  δήλωσε στο περιοδικό «Allure» ότι αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος της. 

Από ό,τι φαίνεται η Beckham αποφάσισε να επαναφέρει το πλούσιο μπούστο και από Cup-A να πάει στο Cup-C.
 


Tags: fashion icon, Victoria Beckham, ομορφιά, γυναίκα, Εβδομάδα μόδας, Νέα Υόρκη, talk of the town , ενθέματα σιλικόνης, Alexander McQueen: Savage Beauty gala

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)