ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Kylie Jenner: Άβαφη και παραμορφωμένη….

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στο αεροδρόμιο του L.A.

    Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στο αεροδρόμιο του L.A.

...…από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα και πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, καθώς προέρχεται από την διασημότερη και πιο ιδιόμορφη οικογένεια του Hollywood… αυτή των Kardashian.  

O λόγος για την Kylie Jenner, -αδελφή της Κendall Jenner και των Kim, Khloe και Kourtney Kardashian- η οποία αν και είναι μόνο δεκαεπτά δεν παύει να απασχολεί τους paparazzi οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. 

Αυτή την φορά λοιπόν οι paparazzi δυστυχώς δεν την συνέλαβαν και στην καλύτερη της φάση, αφού οι φωτογραφίες απεικονίζουν μια ανήλικη παραμορφωμένη κοπέλα.

H Kylie εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της, τα οποία διαθέτουν μια «φυσική» ομορφιά, δυστυχώς η ίδια αποφάσισε να το «ρίξει» στις πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες δεν την κολακεύουν καθόλου.

Η αλήθεια είναι ότι το παράκανε… Τα χείλη της είναι παραφουσκωμένα και η επιδερμίδα της γυαλίζει υπερβολικά (λόγω των υπερβολικών χημικών peeling).

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε αφού μιλούν από μόνες τους.

Μάλλον επηρεάστηκε από τον μπαμπά της.


Tags: φωτογραφικός, φακός, paparazzi, Λος Άντζελες, πλαστικές επεμβάσεις, Kylie Jenner, δεκαεπτά χρονών, σταρ, διάσημη, οικογένεια, Kardashian

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)