ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Επαναστατική λιπογλυπτική για αψεγάδιαστη σιλουέτα

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί με τοπική αναισθησία gel ή έγχυση τοπικού αναισθητικού και δεν χρειάζεται εισαγωγή σε κλινική

    Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί με τοπική αναισθησία gel ή έγχυση τοπικού αναισθητικού και δεν χρειάζεται εισαγωγή σε κλινική

Μεγάλο ποσοστό αντρικού και γυναικείου πληθυσμού ταλαιπωρείται από το τοπικό πάχος όπως ψωμάκια, κοιλιά, σωσίβια μέσης,χαλάρωση στα μπράτσα,προγούλια, χοντρά πόδια,γόνατα.

Το τοπικό πάχος στο μεγαλύτερο του ποσοστό είναι αποτέλεσμα μεταβολικών αλλαγών του οργανισμού μας κατά τέτοιο τρόπο ώστε η αποθηκευτική ικανότητα να είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με την ικανότητα καταβολισμού και λιποδιάλυσης. Οι διαφορές στην κατανομή του αποθηκευτικού λίπους σε άνδρες και γυναίκες οφείλεται στο διαφορετικό ορμονικό προφίλ  των δύο φύλων.

Από την κλασσική λιποαναρρόφηση μέχρι την σύγχρονη πλαστική χειρουργική αντιμετώπισης των περιστατικών έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές. Στόχος της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής είναι η μείωση της χειρουργικής παρέμβασης όσο περισσότερο γίνεται.

Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε σύμμαχο την τεχνολογική εμπειρία χρόνων σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να υλοποιήσουμε στην πράξη τεχνικές που στηρίζονται περισσότερο στην τεχνολογία παρά σε χειρουργικές διαδικασίες.

Η Advanced ultra sound –laser lipolisis αποτελεί μια πραγματικά πρωτοποριακή τεχνική ειδικά σχεδιασμένη για την αφαίρεση περιττού λιπώδους ιστού με τον συνδυασμό επιλεκτικής ακτίνας laser στη μεμβράνη των λιποκυττάρων και με την δράση υπερηχητικού κύματος για την διάσπαση των λιπωδών κυττάρων και της μεσοκυττάριας συλλογής από τον υποδόριο ιστό.

Το αποτέλεσμα είναι η διατήρηση της μεμβράνης των λιποκυττάρωνκαι η έγχυση του περιεχομένου τους στο μεσοκυττάριο χώρο, το οποίο απομακρύνεται με την λεμφική κυκλοφορία προς μεταβολισμό σαν ενέργεια από το ήπαρ.

Επειδή με την μέθοδο αυτή κάνουμε συνδυασμό δύο κορυφαίων τεχνικών μπορούμε να βρεθούμε σε βαθύτερα στρώματα, πράγμα που δεν μπορεί να επιτύχει η υπερηχητική θεραπεία από μόνη της.

Επεμβαίνουμε και σε επιφανειακά στρώματα κάτω από το δέρμα έτσι ώστε να προκαλείται φωτοβιοδιέγερση του δερματικού κολλαγόνου προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο σύσφιξη του δέρματος και βελτίωση της υφής και της εικόνας του.

Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί με τοπική αναισθησία gelή έγχυση τοπικού αναισθητικού και δεν χρειάζεται εισαγωγή σε κλινική. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή φεύγει και επιστρέφει στην καθημερινότητα του.
Η υψηλή και κορυφαία ισχύς της εκπομπής laser και υπερηχητικών κυμάτων σπάει τα λιπώδη κύτταρα μετατρέποντας τα σε ένα λιπαρό διάλυμα γλοιότητας το οποίο και διαρρέει προς τα έξω. Το συγκεκριμένο λιπαρό διάλυμα απορροφάται και μεταβολίζεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται από 15 λεπτά μέχρι 1 ώρα ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την περιοχή που πρέπει να θεραπεύσουμε. Μόνο μία εφαρμογή είναι αρκετή, εκτός από τις περιπτώσεις που πρέπει να επέμβουμε σε περιοχές με πολύ μεγάλη συσσώρευση λίπους.

Σ’ αυτή την περίπτωση  η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 4 βδομάδες.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πολλαπλά:

  • Ελάχιστα επεμβατική.
  • Άμεση αποθεραπεία.
  • Αντιμετώπιση περιοχών που δεν μπορούσαν να αντιμετωπισθούν παλαιότερα (πρόσωπο,λαιμός, γυναικομαστία, κοιλιά, γόνατα,εσωτερικό μηρών,μασχάλη.
  • Σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος.
  • Αντιμετώπιση ταυτόχρονα του προβλήματος της κυτταρίτιδας.

Η πολυετής εμπειρία μας στην εφαρμογή της μεθόδου στους ιατρικούς μας χώρους Κύπρο και Ελλάδα μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για μια πρωτοποριακή εντυπωσιακή μέθοδο που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους ασθενείς.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Ομορφιάς Advanced Aesthetics
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  22-335002
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy


Tags: πλαστικός, ομορφιά, γυναίκα, εμφάνιση, αψεγάδιαστη, εικόνα, επιδερμίδα, νεότητα, χρόνια, ρυτίδες, επανστατική

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)