ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Δερματικές Παθήσεις: Πώς μπορώ να τις αντιμετωπίσω;

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • σε μια συνεδρία μπορούν να αφαιρεθούν μέχρι και 200 βλάβες σε χρονικό διάστημα 30 λεπτών και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του

    σε μια συνεδρία μπορούν να αφαιρεθούν μέχρι και 200 βλάβες σε χρονικό διάστημα 30 λεπτών και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του

Ένα από τα συχνότερα κοινά προβλήματα, για τα οποία προσφεύγουν άνδρες και γυναίκες στον Πλαστικό Χειρουργό είναι οι διάφοροι μελαγχρωματικοί σμηγματορροϊκοι σπίλοι (ελιές) ή διάφορες μικρές δερματικές εξωφυτικές βλάβες όπως είναι οι μυρμηγκιές, θηλώματα κ.λ.π.

Πάντοτε το σημαντικότερο στοιχείο είναι η ποιότητα της βλάβης και οι πιθανότητες που έχει να αναπτύξει στο μέλλον κάποια προκαρκινωματώδη ή καρκινοματώδη συμπεριφορά. Ένα δεύτερο και σημαντικό στοιχείο είναι το αντιαισθητικό αποτέλεσμα που μπορούν να δίνουν τέτοιες βλάβες είτε λόγω θέσης και μορφής είτε λόγω της μεγάλης έκτασης ή και του αριθμού, όπως συμβαίνει σε μυρμηγκιές ή θηλωματώδη βλάβες που μπορεί να κατακλύζουν κατά εκατοντάδες τον τράχηλο του προσώπου αλλά και το σώμα.
Ο συνδυασμός laser και Radiofrequencies εξασφαλίζει την απλή, γρήγορη και αισθητικά άριστα αφαίρεση βλάβης που προβληματίζει είτε για την εμφάνισή της, τη θέση της και αριθμό εμφάνισης.

Έτσι σε μια συνεδρία μπορούν να αφαιρεθούν μέχρι και 200 βλάβες σε χρονικό διάστημα 30 λεπτών και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα στο σημείο εκτομής.

Με τις πιο πάνω τεχνικές μπορούμε να έχουμε και την ιστολογική πιστοποίηση της βλάβης, αλλά και αισθητική αφαίρεσή της χωρίς να προσφεύγουμε σε μεγάλες χειρουργικές εκτομές.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics

 


Tags: πλαστικός, δερματικές, παθήσεις, σώμα, γυναίκες, άνδρες, επιδερμίδα, δέρμα, ομορφιά, πρόβλημα, αντιμετώπιση, καταπολέμηση, ιατρός, laser, ρουτίνα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)